4-5k bandında aynı hızda 8gb daha alıp win11 kurbu laptoptan sipariş verdim rami sonra yükselteceğim ama şuanlik 8 gb ramle kullanicam onun için hangi işletim sistemini önerirsiniz
oyle yapicam birkac haftaya da suanlik win11 kursam AAA oyunlarda sıkıntı verir mi düşük ayarlarda4-5k bandında aynı hızda 8gb daha alıp win11 kur
oyundan oyuna değişir. Optimizasyonu çok kötü olan oyunlar açılmayabilir. Bazılarında 60fps alırsın anlık 20-30a düşer sık sık. 16gb'a göre de farkla düşük fps alırsın. En iyis oynayacağın oyunun ismiyle beraber internetten 8gb vs 16gb ram videosunu izle.oyle yapicam birkac haftaya da suanlik win11 kursam AAA oyunlarda sıkıntı verir mi düşük ayarlarda
sağoloyundan oyuna değişir. Optimizasyonu çok kötü olan oyunlar açılmayabilir. Bazılarında 60fps alırsın anlık 20-30a düşer sık sık. 16gb'a göre de farkla düşük fps alırsın. En iyis oynayacağın oyunun ismiyle beraber internetten 8gb vs 16gb ram videosunu izle.
linux kurmak istemiyorum valo falan oynarim win10 kullanilir mi halakesinlikle olmaz windows o PC'ye,linux mint kur geç
abi valla yetmiyor 8gb ram artık windows'alinux kurmak istemiyorum valo falan oynarim win10 kullanilir mi hala