Yardım Iphone 17 Pro Max Alınmalı mı?

17pm alınmaz berbat telefon bu arada redmi note 10s'ten selamlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Param varsa al kanka sormayın şöyle sorular ya

Paran varsa al geç. Her telefon konusuna da yurtdışı telefon al diye önerenleri anlamıyorum. Adamın parası varsa alır geçer 2 telefonla gezmez. Paran yoksa sırf daha uygun diye yurtdışını da alma zaten bütçene göre git tr cihazı al. 17 pro alma git düz 17 al ne bu gösteriş sevdası yani ben anlamıyorum.

62.999tlye vatan bilgisayar Honor Magic 8 Pro 12/512 satmisken 2 kati fiyata alinmamasi gereken bir telefondur.

Paran varsa al geç. Her telefon konusuna da yurtdışı telefon al diye önerenleri anlamıyorum. Adamın parası varsa alır geçer 2 telefonla gezmez. Paran yoksa sırf daha uygun diye yurtdışını da alma zaten bütçene göre git tr cihazı al. 17 pro alma git düz 17 al ne bu gösteriş sevdası yani ben anlamıyorum.
Ben de anlamıyorum, paran olmaz yurtdışından alırsın veya yurtdışına çıkarsın özenip alırsın falan bunlar normal ama herkese ısrarla önermek kafama yatmıyor. Kullanıp çok memnunum diyene de gerçek hayatta hiç rastlamadım, çevremde çok mantıklı diye alanlar çift telefon gezme deneyiminin tadına varınca cihazlarını ya sattı ya kayıt ücreti bu kadar abartılı değilken kayıt yaptı.

Adam iphone sormus hala daha xiaomi honor ultra pro max xxl edition performance vs oneriyorsunuz kimsenin umrunda degil arkadaslar bu tarz telefonlar. Amacınız oyun ve kamera ise alınacak cihazlar. Pahalı demeyeyimde elit bir yerde su telefonları cıkarsanız hos olmayan yerleriyle gulerler

18'in çıkmasını bekle. Kim bilir ne yenilikler ile gelecek.
Samsungta 1990 da olan bir ozelligi getirirler

Adam iphone sormus hala daha xiaomi honor ultra pro max xxl edition performance vs oneriyorsunuz kimsenin umrunda degil arkadaslar bu tarz telefonlar. Amacınız oyun ve kamera ise alınacak cihazlar. Pahalı demeyeyimde elit bir yerde su telefonları cıkarsanız hos olmayan yerleriyle gulerler

Samsungta 1990 da olan bir ozelligi getirirler
Bak bu iyi işte.

Forumdan bir arkadaş rica etti sormam için, kendisi konu açamıyormuş.

Migros ekstra üstünden iPhone 17 pro max 512 Apple Türkiye garantili alacaktım fiyatı sigorta ile alırsam 117.900e geliyor sigortayı da iptal edince bu fiyata gelmiş oluyor sizce değer mi?
al al zamlanıcak pişman olursun almadıgına

Geri