Avusturyada Çalışmak İstiyorum

sakaiwx

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar 18 yaşımdayım hiç bir pasaportum yok almancam yok ama avusturya da kurye olmak istiyorum nerden başlamalıyım bilgisi olan var mı?
(kurye dışı meslekte olur motor kullanmayı sevdiğim için kurye dedim)

ingiliççe var mı

avustralya , amerika gibi yerlere bak en azından dil daha kolay gelir

almanca / ingilizce öğrenmek için önerdiğiniz bir kurs var mı?

Dil öğrenerek başlayacaksın. Bu da hemen olacak bir şey değil.

almancayı sökmen lazım yoksa olmaz,ingilizce c2 olsa bile iş yapamazsın orda

Merhabalar 18 yaşımdayım hiç bir pasaportum yok almancam yok ama avusturya da kurye olmak istiyorum nerden başlamalıyım bilgisi olan var mı?
(kurye dışı meslekte olur motor kullanmayı sevdiğim için kurye dedim)
Burada da kurye olabilirsin, neden yurt dışına çıkmak istiyorsun? :) Yurt dışına çıkmak yani sandığın kolay görünen bir şey de değil. Annem akraba ziyaretine gitmek için Rusya'ya gitmişti ve dönüş uçağı iptal oldu. Krasnodar'dan kalkması gerekiyordu ama hem koşullar ve hem de havayolu şirketinin kendisi sakattı. Mecbur Sochi Adler'den uçmak durumunda kalmıştı. Şu anda bir de yani savaş ihtimallerinden konuşuyoruz, uçuşlar kökten etkilenebilir zaten. Senin ailenin yurt dışıyla bağı varsa o bağı olan yurt dışındaki ülkeye gitmeni öneririm ama öbür türlü çok ciddi fırsatlar yakalamadığın sürece veya keyfi bir nedenden dolayı yurt dışına çıkmayı planlıyorsan sil kafandan bence.

Burda 1 saat caz yapana kadar siparişimi getir kola sıpsıcak patatesler taş gibi ayrıca hamburgerleride üstüne koymuşsun ezik büzük ketçap mayonezim nerde çaldınmı hay senin gibi kuryenin şikayetde etcem bekle sen

dostum cidden neden özellikle avusturya?benim gibi paraguay ve afganistan'ı ciddi ciddi düşünmüş adama almanya vs. varken tuhaf geldi,kişisel sebep falan mı?

onun dışında almanca zor

yani illa avusturyada kurye olmakla aynı olmasa da,J-1 vizesiyle üni okurken work and travel yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,992
Üyeler
199,259
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri