Masaüstü Pc İçin Kaliteli Bluetooth Dongle Önerisi

tridyboos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Merhaba,

Masaüstü bilgisayarımda Sennheiser HD 450BT kulaklığımı kullanıyorum. Şu anda sıradan bir Bluetooth adaptörü ile bağlıyorum ancak hem gecikme süresini daha da düşürmek hem de daha yüksek ses kalitesi elde etmek istiyorum.

Bu nedenle aşağıdaki özelliklere sahip bir Bluetooth dongle arıyorum:
  • Düşük gecikme (özellikle video izleme ve oyunlarda)
  • Yüksek kaliteli codec desteği (aptX, aptX HD, aptX Adaptive vb.)
  • Windows masaüstü bilgisayarda sorunsuz çalışma
  • Bağlantı kararlılığının iyi olması
  • Mümkünse tak-çalıştır kullanım
HD 450BT kullanan veya benzer bir kulaklıkla deneyimi olan varsa önerilerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Masaüstü bilgisayarımda Sennheiser HD 450BT kulaklığımı kullanıyorum. Şu anda sıradan bir Bluetooth adaptörü ile bağlıyorum ancak hem gecikme süresini daha da düşürmek hem de daha yüksek ses kalitesi elde etmek istiyorum.

Bu nedenle aşağıdaki özelliklere sahip bir Bluetooth dongle arıyorum:
  • Düşük gecikme (özellikle video izleme ve oyunlarda)
  • Yüksek kaliteli codec desteği (aptX, aptX HD, aptX Adaptive vb.)
  • Windows masaüstü bilgisayarda sorunsuz çalışma
  • Bağlantı kararlılığının iyi olması
  • Mümkünse tak-çalıştır kullanım
HD 450BT kullanan veya benzer bir kulaklıkla deneyimi olan varsa önerilerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
bana da lazım

Bu ürünün eski versiyonunu kullanıyorum, gerçi cihaz Bluetooth 6 desteklemiyorsa pek bir faydası olmaz. Yani adaptörü iyi aldınız, ama kablosuz cihaz Bluetooth eski sürümünü kullanıyorsa içerisinde sağladığı iyileştirmelerden faydalanamazsınız. Ama bilgisayar yakınsa işinizi görür. Antenli olanları da alınabilir, ama bluetooth deneyimi her zaman gecikmeli olacaktır. Kulaklığın alıcısını ayrıca satıyorlarsa onu almaya bakın. Veya alıcısı olan yeni bir kulaklık kovalayın.

Bu ürünün eski versiyonunu kullanıyorum, gerçi cihaz Bluetooth 6 desteklemiyorsa pek bir faydası olmaz. Yani adaptörü iyi aldınız, ama kablosuz cihaz Bluetooth eski sürümünü kullanıyorsa içerisinde sağladığı iyileştirmelerden faydalanamazsınız. Ama bilgisayar yakınsa işinizi görür. Antenli olanları da alınabilir, ama bluetooth deneyimi her zaman gecikmeli olacaktır. Kulaklığın alıcısını ayrıca satıyorlarsa onu almaya bakın. Veya alıcısı olan yeni bir kulaklık kovalayın.

Hem Bluetooth hem de WiFi kullanabilirsin bununla
arkadaşlar siz benim istediğimi anlamadınız sanırım yüksek kaliteli cedek destekleyen bir model lzm bana genel geçer bir model değil sennheiser bu modeli almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,073
Üyeler
199,280
Son üye
4Techo2

Geri