Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 13,361
Bu seti aldım. Başlangıç için ekstrem ağırlıklara gerek yok diye düşündüm. 2-3 sene önce spor deneyimim oldu evde yine aletlerle ama bunlar kadar değildi.
www.pttavm.com
Genel amacım zayıflama dönemimde kas da kazanmak. Çoğu kişiden omuzlarını dik tutmuyorsun sözünü duyuyorum hem omuzları genişletmek hem de hareketi yaparken bu sorunu da biraz çözebilirim diye düşünüyorum. Kardiyo işini de bir yerlerde yürüyerek hallederim veya adanadaki spor bisikleti(normal bisiklet değil) getiririm. Anlık boy kilo : 180 / 95...
PTTAVM: Aydın Sport 38 Kg Z-Bar Halter Seti Ve Dambıl Seti
Aydın Sport 38 Kg Z-Bar Halter Seti Ve Dambıl Seti yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alın
Genel amacım zayıflama dönemimde kas da kazanmak. Çoğu kişiden omuzlarını dik tutmuyorsun sözünü duyuyorum hem omuzları genişletmek hem de hareketi yaparken bu sorunu da biraz çözebilirim diye düşünüyorum. Kardiyo işini de bir yerlerde yürüyerek hallederim veya adanadaki spor bisikleti(normal bisiklet değil) getiririm. Anlık boy kilo : 180 / 95...
- Che_
- Cevaplar: 11
- Forum: Diğer Sporlar
Hangisi neden alınmalı bilmiyom