Merdonaldo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 395
Limonata veya ayran
ayranın kötü gittiği bir şey aklıma gelmiyorPastanın yanında genellikle kola içiyoruz bence hiç yakışmıyor bunun yerine ne içilebilir? Sadece pasta değil birçok yiyecekte önerilerinize ihtiyacım var
Valla normalde ayran içmeyen biriyim geçenlerde kavurma yaptım yanında sütaş ayran aldım 1 tane domates 1 çigkoftelik loş ekmek çok fena bir lezzet patlaması yaşadım bağımlılık yaptı 1 hafta öyle beslendimayranın kötü gittiği bir şey aklıma gelmiyor
balıkla bile gider o zehirler muhabbeti bayat balıklarda geçerli daha ölmedik şükür
kurabiye ile bile gider ayran mükemmel bir şey
üffff keşke şu an yanımda 1 litre sütaş olsa
Hangi arzın talebi bu yahu kimin aklına geliyor böyle şeylerKonudan bağımszı ama espresso ve limonata karıştırın inanılmaz bir şey oluyro
günde 12 paket içtiğimi bilirim mükemmel bir şeyValla normalde ayran içmeyen biriyim geçenlerde kavurma yaptım yanında sütaş ayran aldım 1 tane domates 1 çigkoftelik loş ekmek çok fena bir lezzet patlaması yaşadım bağımlılık yaptı 1 hafta öyle beslendim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi arzın talebi bu yahu kimin aklına geliyor böyle şeyler
Tatlının yanında, şekeri dengeleyecek şeyler içilmeli bence.Pastanın yanında genellikle kola içiyoruz bence hiç yakışmıyor bunun yerine ne içilebilir? Sadece pasta değil birçok yiyecekte önerilerinize ihtiyacım var
hocam sütaş da iyidir ama a101 birşah ayranının üstüne tanımıyorum şuanlıksütaş
Pastanın yanına net meyve suyudur kahve de kremalı pastalar yanına güzel gidiyorPastanın yanında genellikle kola içiyoruz bence hiç yakışmıyor bunun yerine ne içilebilir? Sadece pasta değil birçok yiyecekte önerilerinize ihtiyacım var
Kahvaltıda poğaça simit in yanına ayran daha kötüsü varmıdır bilmem tuzlu tuzlu nasıl miğde kaldırıyorPastanın yanında genellikle kola içiyoruz bence hiç yakışmıyor bunun yerine ne içilebilir? Sadece pasta değil birçok yiyecekte önerilerinize ihtiyacım var
İce tea abartılıyor yemekten önce veya sonra içince iyi de döner vs yerken hemen üzstüne içince berbat bir tadı oluyor özellikle acılı şeylerin üstüne tost vs.Ice Tea her şeye iyi gider. Pastaya böreğe kurabiyeye sevgilinin ayaklarına lahmacuna kebapa kuruyemişe