Öneri F/P Ekran Kartı Önerileri

Reaksiyon skoru
8
Merhaba

Genellikle rekabetçi oyunlar oynayan biriyim ve ekran kartı konusunda gerçekten çok kararsız kaldım. Rekabetçi oyunları oynadığım için işlemciyi R7 7800X3D olarak seçmeyi düşünüyorum ama 7500f falanda olabilir. Uzun ömürlülük istiyorum. Rtx 5000 serisi veya amd serisi ekran kartı önerilerinize açığım.

Zaten aşırı fazla bir seçenek yok ve istediğin seriyi de söylemişsin. Küçük bi araştırma yapıp maddi olarak içine sineni alabilirsin.

Merhaba

Genellikle rekabetçi oyunlar oynayan biriyim ve ekran kartı konusunda gerçekten çok kararsız kaldım. Rekabetçi oyunları oynadığım için işlemciyi R7 7800X3D olarak seçmeyi düşünüyorum ama 7500f falanda olabilir. Uzun ömürlülük istiyorum. Rtx 5000 serisi veya amd serisi ekran kartı önerilerinize açığım.
9070xt

6700xt’den 5070’e geçtim. 9070xt’nin daha güçlü olduğu herkesin malumu zaten. Ama nvdia teknolojisi de yadsınamaz bir gerçek. 6700xt ile hiç sorun yaşamadım. Ne çökme ne crash ne cw. Bu sefer Nvidia deneyeyim dedim gayet memnunum. Kart ne kadar eskise de dlss teknolojisi kartı daha uzun süre kullanmamı sağlayacağını düşünüyorum. 2k monitör ile tüm oyunları 2k da oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum tavsiye ederim. (Profesyonel oyuncu değilim sıradan basit bir oyuncuyum rekabetçi de oynarım hikayeli de. Görsellik benim için önemliydi)

kullanmamı sağlayacağını düşünüyorum. 2k monitör ile tüm oyunları 2k da oynuyorum sıkıntı yaşamıyorum tavsiye ederim. (Profesyo
ilk defa kasa alacağım. laptop kullanıyordum. almışkende iyisini ve uzun ömürlüsünü tercih etmek istediğimden 5070 e yöneleceğim. öyle karar verdim. teşekkürler

Merhaba

Rekabetçi oynuyorsan 7800x3d'yi al.
Ekran kartı tamamen bütçene ve kullanım amacına bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,516
Üyeler
199,380
Son üye
ygtoprak

Geri