❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

benzer fiyata bunu buldum, kıyaslanabilir mi?

benzer fiyata bunu buldum, kıyaslanabilir mi?

Bu fiyattan daha iyi AIO'lar da var 360'lık Ocypus gibi. Olay burada 360 vs 280 değil dostlar.

Bunu alacak adamın 2 durumu olacak.

1) kasasına max. 280MM radyatör sığacak
2) 360 da sığacak ama çok ucuza LCD ekran ile görsellik de isteyecek.

Bu kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Montech xr uyumlu mu 7800x3d için bu mu hava soğutmamı teşekkür ederim şimdiden
Hocam buna baktım ben. Sanırım yok. Garip şekilde üste 120/140/240/360 takılıyor ama 280 yok deniyor.

ben öteki hesaptan da ram aldıydım ordaki 500ü de buna bastım 2 tane oldu birini itelerim

Bu fiyattan daha iyi AIO'lar da var 360'lık Ocypus gibi. Olay burada 360 vs 280 değil dostlar.

Bunu alacak adamın 2 durumu olacak.

1) kasasına max. 280MM radyatör sığacak
2) 360 da sığacak ama çok ucuza LCD ekran ile görsellik de isteyecek.

Bu kadar.

Hocam buna baktım ben. Sanırım yok. Garip şekilde üste 120/140/240/360 takılıyor ama 280 yok deniyor.
Kıyaslamam şu şekildeydi 280mm kaliteli ve görsellik mi? aynı fiyata 360mm kaliteli sayılabilcek aio mu?
Ama yinede söylediğin doğru bende doğrusu görselliği ve marka adı için düşünüyorum sadece monteche uyup uymadığından emin olabilsem alıcam dediğin gibi 140lık uyar diyip 280 ile ilgili hiç bir şey söylememişler

Kıyaslamam şu şekildeydi 280mm kaliteli ve görsellik mi? aynı fiyata 360mm kaliteli sayılabilcek aio mu?
Ama yinede söylediğin doğru bende doğrusu görselliği ve marka adı için düşünüyorum sadece monteche uyup uymadığından emin olabilsem alıcam dediğin gibi 140lık uyar diyip 280 ile ilgili hiç bir şey söylememişler
Hocam bende bu AIO'nun bir üst serisinin 240'lığı var. Bir şeye kafam takıldı. Gece yarısı NZXT'nin sitesine girdim, sağ alttan 3 klik ile canlı desteğe bağlandım. Adama kameramı açıp, sorunu anlattım. Birebir yardımcı oldu, sorunumu çözdü ve gitti.

NZXT çok iyi bu konularda, AIO'ları da çok güzel.

Ama bakın ne var, bendeki işlemci 265K. Bu 250W bir işlemci ve elimdeki AIO 220W'a kadar ısı dağıtabiliyor. 250W çektiğinde, 95 derece oluyor işlemcim.

Ben bu durumda yine 280 almam. 360 indirimi beklerim bunun ayarında. Çünkü benim işime 360'lık yarar.

Kasanıza uyuyorsa kaçırmayın. Çok baba bir 280'lik. 300W'a kadar ısı dağıtabiliyor.

Benim de kasam seninki gibi. Üstte 2 tane 140MM desteği var ama 280MM radyatör desteği yok. Sebebi ise kalınlığı sebebiyle anakartıma çarpması riski. Belki olur, bilemiyorum. Ben de bilmiyorum.

olur paslaşalım iptal olmazsa
İptal olma ihtimali 0'da 0 bu arada. Bu çok gerçekçi bir indirim.

Geri