🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

Ddr5 pahalı diye elimizdeki ramlerle ddr4 sistem yapalım dedik, ddr5'li işlemci-anakart ikilileri ile ddr4lü ikililer aynı paraya geldi. Yazık günah.

Ddr5 pahalı diye elimizdeki ramlerle ddr4 sistem yapalım dedik, ddr5'li işlemci-anakart ikilileri ile ddr4lü ikililer aynı paraya geldi. Yazık günah.
Amd tekel oldukça kimse bir şey yapamaz ve DDR 4 destekli işlemciler artık üretilmiyor bu yüzden kara borsa fiyatı şu an ki

amd ryzen 5 5600 işlemcime 9060 xt 16gb aldım bu işlemci ve ddr5 e geçmeye değermi en az 12k ya falan patlar
Bu işlemciyi alan DDR4 kullansın bence, DDR5 tarafında daha mantıklı işlemciler var zaten ama 16GB DDR5 için 10K gibi paralar vermek ne kadar mantıklı o size kalmış.

Sistemi ne amaçla kullanacağına ve bütçene bağlı konudaki hem sdr4 hemde 5 destekliyor 245k sadece ddr5 ram
Ddr5 takarım sorun yokta rekabetçi ve soulslike ve hack and slash oyunlarında, ayrıca minecraft gibi hafif oyunların da modlanmış videolarını çekip arkadaşlarıma atmak ya da yayın açmak için işlemci düşünüyordum.

niye geçesin zaten eşit gibi bir şeyler. hatta 7500f çoğunlukla daha iyi
Kanka ben 14400f kullandım epey süre 7600 işlemciyi de baya kullandım rakip bile değiller emin ol 14400f i kendini boostlamasın diye kısmışlar işlemcide potansiyel var ama frekans yükselmiyor kilitli diye ondan oyunlarda performans vasat oluyor ben ddr4 e döndüm 14400f aldım midem bulandı biraz idare ettim 13600kf aldım çok fark ediyor kağıt üstü boş bir zat ben denedim gördüm yani bu arada anakartta cacık değildi z790 D4 gigabyte vardı yani kısaca zorda değilseniz 14400f alınmaz ha 12400f in vardır başka bütçen yoktur al ama sıfırdan bu işlemci ile sistem dizmek saçmalık

Son düzenleme:
Bu intel düşmanlığının sebebi nedir anlayamadım. Oyun ve iş için ikisi bir arada en iyi işlemci her zaman inteldir.

Ddr5 takarım sorun yokta rekabetçi ve soulslike ve hack and slash oyunlarında, ayrıca minecraft gibi hafif oyunların da modlanmış videolarını çekip arkadaşlarıma atmak ya da yayın açmak için işlemci düşünüyordum.
Sizin durumunuzda amd daha mantıklı gibi 9700x olabilir bence çoklu görevler ve oyun için makul

Vaybe 7 ay önce 7 bine almıştık. Güzel işlemci , ısınmasın işimi görsün diyene gider. Ama K modelini almak isteyen güzel bir soğutucu baksın.

Bu arada F olan modellerde ekran kartı desteği yok bilginiz olsun, anakartın ekran kartı çıkışını kullanamıyorsunuz. Çünkü işlemcinin içerisinde ekran kartı yok.

Yedekte kötüde olsa bir ekran kartı bulundurmanız lazım, olası ekran kartınız bozulması durumunda ortada kalırsınız.

arkadaşlar konudan biraz bağımsız 13600kf i cooler master 240mm soğutabilir mi, yeterli gelir mi?

amd ryzen 5 5600 işlemcime 9060 xt 16gb aldım bu işlemci ve ddr5 e geçmeye değermi en az 12k ya falan patlar
AM5 geç. Gerçekten insanlar sıfırdan oyun için sistem toplarken neden Intel topluyor anlamıyorum... Macera aramayın lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,604
Üyeler
198,998
Son üye
AslanAslanmus

Geri