vazgecen olursa bana yönlendirsin siparişi öderizçok zor bir daha bu kadar ucuzdan gelmesi umarım gelir
vazgecen olursa bana yönlendirsin siparişi öderizçok zor bir daha bu kadar ucuzdan gelmesi umarım gelir
Farklı model değil mi bunlar?43.224₺'den stokta tekrar;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bura tukenirse idefix,ty,n11'de de satışta.
Aa doğru alt modeli imiş uyku sersemi fark etmemiştim.Farklı model değil mi bunlar?
yanlışlıkla mpg modeli mag fiyatına falan satmış olmasınlarAa doğru alt modeli imiş uyku sersemi fark etmemiştim.
Bu foto gerçekse olay doğru gibi jsjsjsks.yanlışlıkla mpg modeli mag fiyatına falan satmış olmasınlar
43k çok şaşırtıcıydı
gen 5 beklediğime ufaktan pişman mı oldum ne ucuza mpg alınıyoduBu foto gerçekse olay doğru gibi jsjsjsks.
Bugün arkadaşa gelirse fotolarım.
Ben dün söyledim bu ürün bu fiyata olamaz diye.gen 5 beklediğime ufaktan pişman mı oldum ne ucuza mpg alınıyodu
Ama HBde satilan ayni urunun simdiki fiyati da %20 eklenmeden msrp fiyatina denk geliyor, belki distributor ozelinde veya lansman fiyatlandirmasi vardir.Ben dün söyledim bu ürün bu fiyata olamaz diye.
Çünkü ürünün msrp fiyatı 1099$ direkt kurdan çevirince 51 bin yapıyor.
Yüzde 20 KDV ile 61 yapar ki buna daha dist kârı dahil değil. Türkiye'de dist'ler 50-100$ arası kâr eklerler.
Yani ben satış fiyatı için 65 bekliyordum.
51 çıkınca dedim ki MSI bölgesel fiyatlandırma yapmış. Ama 43 bin demek vergisiz 36 bin yani 768$ demek.
Niye bir firma yeni çıkmış bir üründe 500$ indirimle satar dedim içimden.
Çünkü bunu şundan anlıyoruz 1300$ msrp fiyatı olan ayni panele sahip pg32ucdm3 75 bine satılıyor şuan.
1300$=61bin yapıyor. Yüzde 20 KDV ekle 73 bin 2-3 bin de dist. eklemiş işte fiyata.
Bu mesela dümdüz çeviri fiyat.
Ama konudaki monitörün fiyatını reddit'e atsak vergisiz 750$'a aldım desek olay olur jsjsjsksks.
bu mag serisi ya, demek dün satılan da mag serisiydi ? mpg değil yani bu 43lükAlt modeli 43 bine düşmüş tekrar;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bura tukenirse idefix,ty,n11'de de satışta.