Öneri Bu Laptop Fiyat Olarak İyi Midir ? Acill

Legannen

80+
Reaksiyon skoru
42
Laptop HP Omen BG2U9EA dır. Fiyst 96.500TL. Alınır mı arkadaşlar peşin fiyatına 6 taksit de vardır.

Ekler

• 1000373586.webp
    1000373586.webp
    1.5 MB · Hit: 41
Eğer teşhir değilse alınır bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta alınır ya 5080 bu fiyatlarda hiç yok diye biliyorum

Laptop HP Omen BG2U9EA dır. Fiyst 96.500TL. Alınır mı arkadaşlar peşin fiyatına 6 taksit de vardır.
Çok dolu cihaz. İşlemci performansı biraz düşük fakat bu bataryaya iyi yansıyor. Ekran kartınıda rahat besler. Ne amaçla kullanacaksınız ? Teşhir cihaz sanırım.

Çok dolu cihaz. İşlemci performansı biraz düşük fakat bu bataryaya iyi yansıyor. Ekran kartınıda rahat besler. Ne amaçla kullanacaksınız ? Teşhir cihaz sanırım.
Ellerinde kalan son cihazmış , evet teşhir diyebiliriz yani insanlara sergilenen cihaz showroom a koyulan. Gözle kontrol ettim herhangi bir çizim göremedim cihaz çok temiz yani. Her şey için kullanacağım ağırlık oyun tabii ki.

Teşhir olması sorun olmaz ben de teşhir aldım 2 yıl sorunsuz kullanıyorum alabilirsin 👍

Ellerinde kalan son cihazmış , evet teşhir diyebiliriz yani insanlara sergilenen cihaz showroom a koyulan. Gözle kontrol ettim herhangi bir çizim göremedim cihaz çok temiz yani. Her şey için kullanacağım ağırlık oyun tabii ki.
Fiyat teşhirse normal. Sıfırlara göre fiyatı uygun, cihazda güzel. Teşhir sorun değil benim için diyorsanız alınır.

32 gb ram ve rtx 5080 den bahsediyoruz laptop gpu bile olsa bence alınır

Teşhir olması sorun olmaz ben de teşhir aldım 2 yıl sorunsuz kullanıyorum alabilirsin 👍
Teşhirin sorunu zaten panel ömrü ve klavye ömrü gibi şeylerde. Mesela termal macunu ölmüştür bi bakım gerekir vs. Klavye ömrü ve panel ömrüde garanti sonrası ortaya çıkarsa problem olur. Ssd'si çok açık kaldığından ömrü kısalır, batarya sağlığı azalır vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,458
Üyeler
199,163
Son üye
Yusuffffaybekkk

Geri