🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

fiyatına göre gayet güzel performans veriyor fiyatına baktığımızda kesinlikle alınabilir bir kulaklık öneririm

Ben herhangi bir sorun yaşamadım ses kasma olarak. Ses seviyesi 90'da oynadım, 80'de oynanılabilir bir seviye ama ben biraz daha bangır bangır olsun sesler istedim. Bir el Dolby ile bir el kulaklığın kendi ayarı ile girdim. Yakın mesafeyi de uzak mesafeyi de çok rahat duyabildim, düşman konumunu kestirmekte hiç güçlük çekmedim.
Delircem ben duyamadım asla dolbly alırım rahat ses kasmaya yarıyorsa ama kulaklık şuan yok hemen alırım yeterki ayak sesi kasıyorsa progamda alırım

Arkadaşlar havit atk n9 proyu kendi adıyla çıkardıktan sonra durmamış şimdide mchose v9 pro modelını kendı ısımlerıyle cıkarttılar ama trye gelirmi bilmem

Ben tam tersi uygulamadaki EQ ile daha da kalite artıyor gibi geldi. Ama her ayarda iyi olmuyor. Mesela 7.1 ayarı sesi biraz daha azaltıyor. Bir de %70-80 sonra basslar sürücüleri titretiyor o biraz müzik dinlerken beni rahatsız etti.

Bir de kesinlikle kendi uygulamasını yüklemeyin, o bayağı bozuyor.
hangi uygulamayı yükleyip hangi ayarları yapmalıyız bugün beyaz olanı elime ulaştı

hangi uygulamayı yükleyip hangi ayarları yapmalıyız bugün beyaz olanı elime ulaştı
Desktop driver indir. N9 olarak görüyor, oradaki hazır EQ'leri deneyebilirsin. ATK üyeliği oluşturup girersen, topluluğun oluşturduğu EQ'leri de kullanabilirsin.

Desktop driver indir. N9 olarak görüyor, oradaki hazır EQ'leri deneyebilirsin. ATK üyeliği oluşturup girersen, topluluğun oluşturduğu EQ'leri de kullanabilirsin.
evet yaptım şuan popüler online oyunların hepsine özel eq ayarı var, ve cidden iyi yapmışlar 1800tlye aldım bu fiyata alabiliyorsanız hiç düşünmeyin. bu fiyata daha ne bekliyor olabilirsinizki :d

Hiç dip ses sorunu yaşayan var mı? Kablolu modda sıkıntı yok ama 2.4 GHz dongle modunda dip ses geliyor bendeki kulaklıkta. Özellikle YouTube veya X'e girince herhangi bir şey çalmasa bile gelen dip ses artıyor.

Hiç dip ses sorunu yaşayan var mı? Kablolu modda sıkıntı yok ama 2.4 GHz dongle modunda dip ses geliyor bendeki kulaklıkta. Özellikle YouTube veya X'e girince herhangi bir şey çalmasa bile gelen dip ses artıyor.
Uygulamasını falan yükleyip bir ayar yaptıysan veya harici bir EQ kullandıysan sıfırlamayı deneyin. Bir de %60-80 civarına falan çekin. Ben de %80 üstünde basslar çok titrediğinden %75 falan kullanıyorum. Ayrıca konuda önerdiğim ATK uygulamasını da yükleyin, ondaki EQ ayarları kulaklığı daha iyi hale getiriyor. Yine de varsa iade veya değişim isteyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,691
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri