🔥İndirim Titanseat Beast Koltuk 6.899tl🔥 - İş Bankası Kampanya

Reaksiyon skoru
151
Alınır mı gerçekten rahat ve dayanıklı mıdır yada şu model daha iyidir diye öneriniz varmıdır

Ben yanlışlıkla deri aldım. Napalım artık kılıf atar geçeriz üstüne iptal edemedim kupon yandığı için.

AMAZONDA500 KULLANILAMAZ DİYO

Alınır mı gerçekten rahat ve dayanıklı mıdır yada şu model daha iyidir diye öneriniz varmıdır
bi iyisi yine aynı markadan throne modeli hocam 10kya kadar hawklardan xdrivelardan iyidir. 120 kilo yatış, 145 kilo oturuş desteği var. 4. sınıf kaliteli amortisörleri ve 4d kolçakları da ayrı güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AMAZONDA500 KULLANILAMAZ DİYO
Bitmiş olabilir kod hocam. Son bir haftadır hergün 18.00-21.00 arasında yeni 5.000 TL'ye 500tl kodlar açılıyor 1 aydır indirim ve kupon bekledim.

bi iyisi yine aynı markadan throne modeli hocam 10kya kadar hawklardan xdrivelardan iyidir. 120 kilo yatış, 145 kilo oturuş desteği var. 4. sınıf kaliteli amortisörleri ve 4d kolçakları da ayrı güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bitmiş olabilir kod hocam. Son bir haftadır hergün 18.00-21.00 arasında yeni 5.000 TL'ye 500tl kodlar açılıyor 1 aydır indirim ve kupon bekledim.
kendi kendine düzeldi tam sipariş vermek üzereydim ilaç gibi geldi adamsın

Vallahi gençler amazondan aldım aylar önce sırtı yamuk gelince iletişime geçtim sağ olsunlar yenisiyle değiştirdiler. Çok ilgili davrandılar. Ancak yeni gelen modelde de zamanla bir sallantı problemi başladı. Böyle belden hafif sağ sol yapınca takırtı yapıyor. Bir de bende bir koltuk rahatlığı takıntısı var ve kolay kolay beğenmem. Buna da üstüne ilave minderle oturuyorum ona rağmen hala tahtanın üstüne ıslak mendil koymuş oturuyor gibiyim. Bundan kalkıp kaliteli bir kanepeye ya da koltuğa oturunca dünya varmış be diyorum. Bugün alacak olsam bunu almam. Ama ne alırsın denince de bilemem. Ha bu arada bence Hawk, dxracer, xdrive cart curt bu tipteki bütün koltuklar aynı yumuşaklıkta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,329
Üyeler
199,138
Son üye
sudo52

Geri