🔥İndirim 🔥Guess Iconic Ödeme Ekranında 2.249 TL %25 İndirim🔥🔥

Reaksiyon skoru
72

1783625143397.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yevmiyede terleyecez sati

Almayin amazon hb trendyol gibi yerlerden. Saticisi kendisi bile olsa almayın. Sephora sevil beymen boynerden şaşmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica simsar bi komisyoncusun.

Almayin amazon hb trendyol gibi yerlerden. Saticisi kendisi bile olsa almayın. Sephora sevil beymen boynerden şaşmayın.

Ayrica simsar bi komisyoncusun.
Senin belli ki bana karşı garezin var ne bu haller kardeşim :kekw:

tag=firsat0b9-21

paylaştığın linklerde affiliate etiketleri var. Bunları bilinçli koyuyorsan koyma, tıkladığın yerden geliyorsa paylaşmadan önce linkleri temizlemeni tavsiye ederim. Örneğin Amazon için bunu otomatik yapan bir script yazdım, kullanabilirsin. İlk mesajı düzenledim ama bundan sonra dikkat et.

Yakında ban yersin bende engelledim seni
Kafayı yemiş arkadaş geçmiş olsun :peepokalp:

tag=firsat0b9-21

paylaştığın linklerde affiliate etiketleri var. Bunları bilinçli koyuyorsan koyma, tıkladığın yerden geliyorsa paylaşmadan önce linkleri temizlemeni tavsiye ederim. Örneğin Amazon için bunu otomatik yapan bir script yazdım, kullanabilirsin. İlk mesajı düzenledim ama bundan sonra dikkat et.

Tamamdır :peepokalp:

tag=firsat0b9-21

link.amazon u sadece affiliate yapanlar yapabiliyormuş hocam yapay zeka bilgisi Amazon Gelir Ortaklığı diye bir şey varmış

tag=firsat0b9-21

Bilerek yapiyor, yapmıyor olsa özrünü diler açıklamasını yapardi da neyse tartisma yaratmayayim.

Geri