zihnebendar
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Alabilen seven alsın gardaşımBizde o agaz yook bu pahali gelir foruma.
HAHAHAHAHAHGalatasaray 2005 formasına benzeyen parfüm. Logo da G. Pis kokular alıyorum.
Insallah galatasarayin g sidir. Baska seylerinde ilk harfiAlabilen seven alsın gardaşım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
HAHAHAHAHAH![]()
Senin belli ki bana karşı garezin var ne bu haller kardeşimAlmayin amazon hb trendyol gibi yerlerden. Saticisi kendisi bile olsa almayın. Sephora sevil beymen boynerden şaşmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica simsar bi komisyoncusun.
Yakında ban yersin bende engelledim seni şimdiSenin belli ki bana karşı garezin var ne bu haller kardeşim![]()
Kafayı yemiş arkadaş geçmiş olsunYakında ban yersin bende engelledim seni
Tamamdırtag=firsat0b9-21
paylaştığın linklerde affiliate etiketleri var. Bunları bilinçli koyuyorsan koyma, tıkladığın yerden geliyorsa paylaşmadan önce linkleri temizlemeni tavsiye ederim. Örneğin Amazon için bunu otomatik yapan bir script yazdım, kullanabilirsin. İlk mesajı düzenledim ama bundan sonra dikkat et.
v2.0 sürüme güncellendi
Amazon URL Temizleyici
Nedir ve ne işe yarar?
Bir Amazon linkine tıkladığınızda adres çubuğuna yerleşen takip ve referans parametrelerini tespit eden ve silerek gizliliğinizi korumayı amaçlayan bir scripttir. Ek olarak, Amazon ürün sayfalarının linklerini en kısa hali olan /dp/ASIN formatına çevirir. Sayfa yüklendikten sonra arkaplandan eklenen parametreleri de dinamik olarak takip eder ve temizler.
Örneğin bu linki -->...
- XanthiN
- Cevaplar: 7
- Forum: Web Tasarım ve Kodlama
link.amazon u sadece affiliate yapanlar yapabiliyormuş hocam yapay zeka bilgisi Amazon Gelir Ortaklığı diye bir şey varmıştag=firsat0b9-21
paylaştığın linklerde affiliate etiketleri var. Bunları bilinçli koyuyorsan koyma, tıkladığın yerden geliyorsa paylaşmadan önce linkleri temizlemeni tavsiye ederim. Örneğin Amazon için bunu otomatik yapan bir script yazdım, kullanabilirsin. İlk mesajı düzenledim ama bundan sonra dikkat et.
v2.0 sürüme güncellendi
Amazon URL Temizleyici
Nedir ve ne işe yarar?
Bir Amazon linkine tıkladığınızda adres çubuğuna yerleşen takip ve referans parametrelerini tespit eden ve silerek gizliliğinizi korumayı amaçlayan bir scripttir. Ek olarak, Amazon ürün sayfalarının linklerini en kısa hali olan /dp/ASIN formatına çevirir. Sayfa yüklendikten sonra arkaplandan eklenen parametreleri de dinamik olarak takip eder ve temizler.
Örneğin bu linki -->...
- XanthiN
Bilerek yapiyor, yapmıyor olsa özrünü diler açıklamasını yapardi da neyse tartisma yaratmayayim.tag=firsat0b9-21
v2.0 sürüme güncellendi
Amazon URL Temizleyici
Nedir ve ne işe yarar?
Örneğin bu linki -->...
- XanthiN