Ryzen 7 9800x3d Yükte 140w Çekip, 95 Derecelerde Geziyor

Odan sıcaksa olabilir aşırı da yüksek değil. Intel işlemci ile kıyaslama Watt/Isı olarak IHS farklı

Son düzenleme:
360 olanını kullanıyorum 9850 de -30 curve optimizer ile occt en yüksek 81 derece gördüm 140/142w civarı çekiyor
Hocam, değerleriniz çok iyi gerçekten, muhtemelen sıkıntı bende. Tüm cevaplar için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün soğutucuyu garantiye verdim, bir sonuç çıkarsa yazarım buraya. Artic gibi bir markanın bozuk sıvı soğutmasının bana denk gelmesi gerçekten çok komik.

Hocam, değerleriniz çok iyi gerçekten, muhtemelen sıkıntı bende. Tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Bugün soğutucuyu garantiye verdim, bir sonuç çıkarsa yazarım buraya. Artic gibi bir markanın bozuk sıvı soğutmasının bana denk gelmesi gerçekten çok komik.
Pompa hızı kaçta çalışıyor? Bende en sonda oda 2800 civarında çalışıyor fanlar autoda

Sorun çözüldü mü yoksa devam ediyor mu konuyu okumaya üşendim şimdi

Hocam, bugün birazdan gidip garantiye vereceğim, bence defolu bir ürün. 95 derece sıcaklıklar anormal dediğiniz gibi.

Hocam, montaj vesaire her şey düzgün ama soğutucuda problem var muhtemelen, bugün göndereceğim. Olumlu yanıt gelir umarım.
hocam ben soğutucu hatasızdır falan demiyorum sadece hatalı takmış olabilirsin diyorum 420mm radyatörler genelde boyutundan dolayı çoğu kasada ön panele takılıyor üst panelde desteği olan devasa bir kasa almadıkça gerçi ön panelde bile çoğu kasanın desteği yok ama o ayrı mesele, mesele ön panele takarken boruları çoğu kişi yanılgıya düşüp yukarı getiriyor bu da özellik radyatör boyutu büyüdükçe problem pompa devir daim yapmakta zorlanıyor ya en performansı düşüyor yada komple pompayı bozuyor eğer öyle bir durum var ise değişim onayı verseler bile dikkat et bir daha ki montajda.

Artic Liquid Freezer III Pro 420mm soğutucum var ve ona rağmen 140W çekiyor maksimun. Bilgisayarcıda her şeyi denedik ama sonuç alamadık. Yarın garantiye göndermeli miyim sizce?
SIVI SOĞUTUCUYU İŞLEMCİYE MONTE EDERKEN ARASINDAKİ JELATİNİ ALMAYI UNUTMUŞ OLMASINLAR ?

SIVI SOĞUTUCUYU İŞLEMCİYE MONTE EDERKEN ARASINDAKİ JELATİNİ ALMAYI UNUTMUŞ OLMASINLAR ?

Garantiye gönderdi çoktan. Öyle olsaydı derdi zaten jelatini çıkarmayı unutmuşlar derdi konu çözüldü yapardı

360 olanını kullanıyorum 9850 de -30 curve optimizer ile occt en yüksek 81 derece gördüm 140/142w civarı çekiyor

9850x3d ve all core -30 mu? Stabil mi? Stabilse işlemcini satın alıyım ahahaha

Garantiye gönderdi çoktan. Öyle olsaydı derdi zaten jelatini çıkarmayı unutmuşlar derdi konu çözüldü yapardı

9850x3d ve all core -30 mu? Stabil mi? Stabilse işlemcini satın alıyım ahahaha
Ahahaha derken ?

Beklemiyordum ama ispatladın eyvallah

Özel mesaja gel kimliklerimizi atalım hocam kim veletmiş değilmiş ispatlayım. Doğum yılını gizleyen sen, gerçekleri konuşan ben :) normal gülen insana denk gelmediğin için random gülen görmediğin için bi afalladın “ahahaha derken” diye

Y-cruncher sftv4 8 saat hata vermeden geçsin all core -30 ben işlemcini 2 katı verip almaya talibim hocam :)

Konu dağılmasın teklifim budur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,834
Üyeler
199,230
Son üye
ghost0t

Geri