Ekran Kartı ve Ram İkinci El

2x16 32 yi kast ediyorsunuz değil mi? 1x 32 değil
yapay zekaya sordugumda 2x16 daha iyi olur demişti işlemciyi ryzen 5 7500f düşünüyorum anakartıda büyük ihtimal asus prime b650m r ikinci ssdsi olduğu için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el platformlarından 32 gb ddr5 6000mt+ ramlere bakabilirsiniz. kullanacağın anakart ve işlemci nedir ?
hocam anakartı asus prime b650m r düşünüyorum ikinci bir ssd slotu olduğu için işlemciyide ryzen 5 7500f olarak düşünüyorum belki 7600e çıkabilirim bütçemin kalanına göre

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
yapay zekaya sordugumda 2x16 daha iyi olur demişti işlemciyi ryzen 5 7500f düşünüyorum anakartıda büyük ihtimal asus prime b650m r ikinci ssdsi olduğu için

hocam anakartı asus prime b650m r düşünüyorum ikinci bir ssd slotu olduğu için işlemciyide ryzen 5 7500f olarak düşünüyorum belki 7600e çıkabilirim bütçemin kalanına göre
gayet mantıklı evet öyle olması daha iyi olur. anakartta güzel seçim şimdiden hayırlı olsun hocam :)
Dediğim gibi bütçenizi zorlayacak olursa 1x rami önden alıp diğer rami aynı marka model olmak şartıyla (özellikleride aynı) daha sonra alabilirsiniz. %10 ile %20 arası performans fark ediyor çift kanal ram kullanınca onu da bilgi olarak söyleyeyim :)

bana ulaş elimde b650m, 9500f/7500f ram vs hepsi var paket program yapar sana veririz, eğer istersen.

hocam sizce 16gb sıfır alıp mı geçeyim sonradan yükseltirim yoksa ikinci el 32gblara mı bakayım
bende cevabıma ek olarak daha yeni düzeltip onu yazmıştım. Dediğim gibi bütçenizi zorlayacak olursa 1x rami önden alıp diğer rami aynı marka model olmak şartıyla (özellikleride aynı) daha sonra alabilirsiniz. %10 ile %20 arası performans fark ediyor çift kanal ram kullanınca onu da bilgi olarak söyleyeyim :) sıfır ikinci el tercihi size kalmış sadece kendinizi güvence altına almadan ikinci el almanızı önermem. ürünleri test etme imkanınız olmadan ikinci el almayı da önermem

Bu zaman kadar aldığım ikinci eller hep zort çıktı. Ben ikinci el parçalara çok güvenemiyorum yaa.

En iyisini yaparsın. Neme lazım aldığın ikinci el mal arızalı çıkarsa aşırı başın ağrır olan parana olur. En azından sıfır ürünlerin garantisi oluyor. Bir defasında GamingGenTR'den hazır sistem almıştım. Oyunların da FPS drop yiyordum. Servise yolladım tüm parçaları yenisi ile değiştirdiler. Düşünsene ikinci el alıpta bunları yaşasaydım çöpe gidecekti param. Belki de verdiğim kadar masraf çıkaracaktı. Daha önce işlemci ve anakart deneyimlerimde hep kazıklandım ikinci el piyasasında.

En iyisini yaparsın. Neme lazım aldığın ikinci el mal arızalı çıkarsa aşırı başın ağrır olan parana olur. En azından sıfır ürünlerin garantisi oluyor. Bir defasında GamingGenTR'den hazır sistem almıştım. Oyunların da FPS drop yiyordum. Servise yolladım tüm parçaları yenisi ile değiştirdiler. Düşünsene ikinci el alıpta bunları yaşasaydım çöpe gidecekti param. Belki de verdiğim kadar masraf çıkaracaktı. Daha önce işlemci ve anakart deneyimlerimde hep kazıklandım ikinci el piyasasında.
Adamına denk gelmemişsin hocam geçmiş olsun. Garantisiz veya en az 6 aylık garantisi olmayan ürünler gerçekten tercih edilmez. Sıfır olduktan sonra sahibinden tercih edilebilir bence. Ben de bazen oradan alıyorum o şekilde işlemci vs kişinin konusmasından belli oluyor. Zaten ürünleri garantili olduğu için de bozulma gibi bi dert yok, orada işte seri no vs tutuyor mu faturası ile gibi hususlara dikkat etmek lazım. Ben prensip olarak 6 aydan az veya garantisiz ürün satın almıyorum. Gider fazla veririm kafam rahat olsun diye. Bunlara dikkat ettiği sürece bi sorun yaşamaz

Adamına denk gelmemişsin hocam geçmiş olsun. Garantisiz veya en az 6 aylık garantisi olmayan ürünler gerçekten tercih edilmez. Sıfır olduktan sonra sahibinden tercih edilebilir bence. Ben de bazen oradan alıyorum o şekilde işlemci vs kişinin konusmasından belli oluyor. Zaten ürünleri garantili olduğu için de bozulma gibi bi dert yok, orada işte seri no vs tutuyor mu faturası ile gibi hususlara dikkat etmek lazım. Ben prensip olarak 6 aydan az veya garantisiz ürün satın almıyorum. Gider fazla veririm kafam rahat olsun diye. Bunlara dikkat ettiği sürece bi sorun yaşamaz

Hocam dediğin gibi adamına denk gelmedim. Aradığım zaman ben sana sağlam verdim demişti bir tanesi daha sonralarıda açmadı telefonları engelledi. Ama hakkımı helal etmedim. Varsa ahirette asla affetmicem. Üç kuruşluk mal için yansın cayır cayır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,887
Üyeler
199,045
Son üye
bfhaep

Geri