Yardım Lenovo Legion 24-10 Vs Aoc 24g4ha Hangisi Tercih Edilmeli?

ramazan-9

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 6000 TL bütçem var. İki monitör arasında kaldım:
  • Lenovo Legion 24-10
  • AOC 24G4HA

Benim için ergonomik ayak (yükseklik/pivot) önemli olduğu için bu iki modele yöneldim.

Daha önce MSI G2412 kullandım. Özellikle renk performansı, panel kalitesi, ghosting ve genel kullanıcı deneyimi açısından hangisini önerirsiniz?

Bu iki modeli kullanan veya karşılaştırma imkânı olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

24G4HA daha iyi değerlere sahip. G2412 kronik panele sahip bir monitör zaten ne alırsanız ondan iyi olacaktır.

24G4HA daha iyi değerlere sahip. G2412 kronik panele sahip bir monitör zaten ne alırsanız ondan iyi olacaktır.
öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim lenovo için kullanici yorumlari biraz daha var ama aoc 24g4ha modeli için 27 inç olan versiyonun yorumlari ve incelmeleri vs var. Totalde ikisi aynı monitörmüş sizce hangisini almalıyım lenovo için renklerin soluk oldugu yönünde yorumlar var.

Son düzenleme:
öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim lenovo için kullanici yorumlari biraz daha var ama aoc 24g4ha modeli için 27 inç olan versiyonun yorumlari ve incelmeleri vs var. Totalde ikisi aynı monitörmüş sizce hangisini almalıyım lenovo için renklerin soluk oldugu yönünde yorumlar var.

Ben 24G4HA öneriyorum dediğim gibi daha iyi değerlere sahip.

Bende monitorler hakkinda pek bilgim yokta, 2k 260hz AOÇ ve 2k 300hz lenovo arasinda kaldım forum, yapay zekaya falan sorduğumda lenovanin monitörleri pekte iyi değilmiş. Ben legion falan yazınca kaliteli buyuk marka falan diye dusundum. Forumda fazla gömmüşler. Hz konusunda iyi ama fazla soluk falan deniyor.

Bende monitorler hakkinda pek bilgim yokta, 2k 260hz AOÇ ve 2k 300hz lenovo arasinda kaldım forum, yapay zekaya falan sorduğumda lenovanin monitörleri pekte iyi değilmiş. Ben legion falan yazınca kaliteli buyuk marka falan diye dusundum. Forumda fazla gömmüşler. Hz konusunda iyi ama fazla soluk falan deniyor.
acikcasi bende monitorsuzum şuan alacagim ama bende en iyi seçimi yapmaya çalışıyorum.
yanıtın için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,418
Üyeler
198,966
Son üye
Ktmduke_250

Geri