🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

Araştırıp mı aldınız hiç duymadım bu markayı iyi midir
Çok güzel görünüyor valla benim de bundan alasım geldi çok fena
hocamlar çok araştırdım tamamen çelik imalat kolçaklar 4D her yöne oynuyor yukarı alşa sağa sola ileri geri yanlara vesaire o açıdan çok iyi. Beastten de daha geniş ölçüleri var. Normalde çok önceden alacaktım 10.500 dü ama 8bine düşüyor kampanyayla bu paraya asla kaçmaz. Tek eksisi beaste göre süngeri biraz sert ama araştırdım 4-5 gün kullanım sonrası sünger yumuşuyor ve hafızalı olduğu için şekil alıyor. Salıncak özelliği vesaire de var.

hocamlar çok araştırdım tamamen çelik imalat kolçaklar 4D her yöne oynuyor yukarı alşa sağa sola ileri geri yanlara vesaire o açıdan çok iyi. Beastten de daha geniş ölçüleri var. Normalde çok önceden alacaktım 10.500 dü ama 8bine düşüyor kampanyayla bu paraya asla kaçmaz. Tek eksisi beaste göre süngeri biraz sert ama araştırdım 4-5 gün kullanım sonrası sünger yumuşuyor ve hafızalı olduğu için şekil alıyor. Salıncak özelliği vesaire de var.
Teşekkür ederim hocam vallahi ben de aldım altı taksit iş bankasına da 500 TL puan geldi. Daha önce duymadigim bir marka ama iyi yorumlar vardı en azından

Teşekkür ederim hocam vallahi ben de aldım altı taksit iş bankasına da 500 TL puan geldi. Daha önce duymadigim bir marka ama iyi yorumlar vardı en azından
Bence memnun kalacağız gibi hocam. Bende kullandım 500 tl maxipuanı 30 temmuzda tanımlanacak 30 agustosa kadar süresi varmış. Titan beast 6.900e bu 7.500e geldi bana. Tabii titanı iptal ettim

🙏 inşallah titandan iyiyse o zaman değer bencede aradaki fark bişe değil
Yarın veya pazar gelir haberleşelim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende ona denedim dün 500 lük kod gelmiş kaçırdık bekliyoruz bakalım.
AMAZONDAN500 aktif koş

Kupon geçmiyor ama onda ya başka bildiğiniz kupon var mı arkadaşlar beast için ?
geldi

Çok güzel görünüyor valla benim de bundan alasım geldi çok fena
stoklarını bitirdik hocam 11.500 oldu 7.5'a bedavaya aldık :)

AMAZONDAN500 aktif koş

geldi

beast alınır mı hala hocam?

AMAZONDAN500 aktif koş

geldi

8200'den aldım ben de :) 7.5 nasıl oldu sizin yav xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,512
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri