🔥İndirim 450₺ Spigen H12 Manyetik Araç İçi Telefon Tutucu

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,078
LİNK

İçerisinden 2 adet manyetik cıkıyor. Zaman zaman stoğa giriyor..

Şimdiye kadar kullandığım telefon tutucuları arasından en iyisi. Asla telefon düşmüyor cukur kasis vs olsun telefon sallnıp hareket dahi etmiyor.

İcerisinde 6 âdet mıknatıs var

LİNK

Şimdiye kadar kullandığım telefon tutucuları arasından en iyisi. Asla telefon düşmüyor cukur kasis vs olsun telefon sallnıp hareket dahi etmiyor.
fiyat yazın istersenizhocam başlığa

LİNK

İcerisinde 6 âdet mıknatıs var
Yuvarlak olanını kullanıyorduk belli bir zamandan sonra telefonu çekince üründe çıkıyor bende bu linkteki ürünü aldım son derece memnunuz öneririm

Almayı düşünen arkadaşlar kalitesi nasıldır diye aklında soru işareti kalıyorsa, kalmasın ürün mükemmel

1 yıldır kullanıyorum taş gibi tutuyor. Hatta bazen telefonu almaya çalışırken komple menfezden çıkıyor mıknatısı o kadar sağlam.

hayatımda aldığım en fiyat performans item olabilir. telefonun arkasına kılıfsız yapıştırmıştım direkt arka kapağa 1 yıldır hala sapasağlam mıknatıslarını azaltmadım ama yapmak isteyen ortayı acıp 2 tane mıknatısı cıkarsın cekince gelmez yoksa. ben gerek duymanım yatay çekip alıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Klima menfezini kırıyor die duydum dogrumu
menfeze bağlı ama ben hiç sorun yaşamadım telefon ağırlığına bağlı olabilir ben 14pm de bi sıkıntı yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,775
Üyeler
199,025
Son üye
kapalak

Geri