Herkese merhaba benim samsung puds fe kulaklığım vardı kutusu kayboldu oyuzden samsung kablosuz kulaklık arıyorum bütçem max 5.900 tl
Bir hafta sonra samsung ekosistemine geçiceğim oyuzden aklımda puds 4 ile puds 3 var sizce nasıl sporda, oyunlarda, müzikler için kullanacağım
illa samsung olmayacaksa bu cfunku bu paraya maks buds 4 var
samsungda ekosıstemın cok bırsey katacagını dusunmuyorum kulaklık ıcın ozellıkle spor ve muzıkte ben olsam oneplus alırdımBir hafta sonra samsung ekosistemine geçiceğim oyuzden aklımda puds 4 ile puds 3 var sizce nasıl sporda, oyunlarda, müzikler için kullanacağım
Samsung akıllı saat te var bende onla bazen konrol ediyorum oyuzdensamsungda ekosıstemın cok bırsey katacagını dusunmuyorum kulaklık ıcın ozellıkle spor ve muzıkte ben olsam oneplus alırdım
ıkıncı el guzel buds 3 pro bakılabilirSamsung akıllı saat te var bende onla bazen konrol ediyorum oyuzden
Buds 3 ile puds 4 olur mu yoksa puds 3 pro o ikisinden daha mı iyiıkıncı el guzel buds 3 pro bakılabilir
silikonlu modeller her zaman daha iyidir muzık ve anc ıcınBuds 3 ile puds 4 olur mu yoksa puds 3 pro o ikisinden daha mı iyi
arkadas samsung ıstemıs ozellıkle ama samsung olmazsa bu kulaklık oneplusın yanından gecemezhuawei free buds 7i alabilirsin https://www.akakce.com/bluetooth-ku...s-7i-anc-tws-kulak-ici-fiyati,1174868788.html
6i kullanıyorum kısaca dayanıklı hem suya hem darbeye karsı fazlasıyla denendı onaylandı ses kalıtesı gurultu engellemesı sarj suresı gayet guzel pişman edeceğini düşünmüyorum 5i yi 2.5 yıl 6i yi 8 aydır kullanıyorum gayet memnunum
kullanmadıgım yada genel olarak arsatırmadıgım ıcın kesın bırsey soyleyemem kullandıgım ıcın onerdım tercıh arkadaşınarkadas samsung ıstemıs ozellıkle ama samsung olmazsa bu kulaklık oneplusın yanından gecemez
880 tl ye sıfır orjinal vsr puds 3 pro alınır mııkıncı el guzel buds 3 pro bakılabilir
880 mi ne onlar çakma ınanmayın alıexpresste vardı bı ara880 tl ye sıfır orjinal vsr puds 3 pro alınır mı