⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Selamlar herkese. Dün gece biraz üzerinde çalıştım.
- Fiyata göre sıralama eklendi.
- Stok bilgilsi eklendi.
- Reponsive tasarım düzenlendi.
- Mac de crontab üzerinden 4 saatte bir güncelleme özelliği ekledim. Ancak sabah mac'i açtım ama şifreyi girmeyi unuttum. o yüzden bilgisayar açılmadığı için liste dün gece 4 teki veriler dışında güncelleme olmadı. normalde 24 saat açıktır. bundan sonra 4 saatte bir güncelleyecek. Saat konusu tartışılabilir.
Link : https://vedattaylan.github.io/amazon-taksitli-telefonlar/
Bilenler bilmeyenlere göndersin linki. Sayfa ne kadar insanların ihtiyacına erişirse ben daha çok sevinirim. Teşekkürler.
hocam eline sağlık çok güzel olmuş. benim bir katkım daha olsun eğer mümkünse :) ilgili telefon için max peşin fiyatına kaç taksit yazıyor o bilgi yer alabilir. mesela https://www.amazon.com.tr/Nothing-CMF-Phone-Ram-Siyah/dp/B0FK5BBQFW/ref=sr_1_28 bu model için peşin fiyatına 6 taksit yaparken çoğu modelde max 3 taksit yapıyor peşin fiyatına.

hocam eline sağlık çok güzel olmuş. benim bir katkım daha olsun eğer mümkünse :) ilgili telefon için max peşin fiyatına kaç taksit yazıyor o bilgi yer alabilir. mesela https://www.amazon.com.tr/Nothing-CMF-Phone-Ram-Siyah/dp/B0FK5BBQFW/ref=sr_1_28 bu model için peşin fiyatına 6 taksit yaparken çoğu modelde max 3 taksit yapıyor peşin fiyatına.
Teşekkür ederim hocam. Mümkün olur ama benim şu anda bu projede tek sayfada olabildiğince sade veri ile dallanmadan budaklanmadan sadece telefonları listelemek. Banka taksitlerine girersek, bankalar arası taksit farkları oluyor. her bankayı kontrol etmek ve bu bilgiyi aynı satır içinde accordion veya modal olarak göstermek pek istediğim bir şey değil. amacım insanlar girsin kafasına yatan telefon varsa linke tıklayıp daha çok ayrıntıya orda baksın istiyorum. Yine de önerin ve ilgin için teşekkür ederim.

Hocam elinize sağlık çok iyi olmuş listelemek, kaydettim siteyi. Hangi araçlarla yaptınız acaba bu tarz sayfalarla ben de oluşturmak istiyorum.

NOT: Bu arada artık kalmamış sanırım taksitli :(

Hocam elinize sağlık çok iyi olmuş listelemek, kaydettim siteyi. Hangi araçlarla yaptınız acaba bu tarz sayfalarla ben de oluşturmak istiyorum.

NOT: Bu arada artık kalmamış sanırım taksitli :(
Hocam selamlar. Teşekkür ederim . nodejs - javascript ile hazırlandı. playwright plugini bir inceleyin isterseniz.
Not'a cevap : Evet hocam. 22-30 eylül amazon kampanyasından itibaren 70-80 olan ürün sayısı bir kaç taneye düştü. bu arada bende bu ayın 9'unda yaklaşık 3 haftalık bir tatildeydim. bugün geldim. belli bir süre 10-15 gün sistem çalışmadı. şimdi çalıştırdım. Son hallerini görebilirisiniz artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TECNO Camon 50 Ultra 5G, 256GB ROM, 16GB RAM, 50MP Kamera | 60x AI Zoom, IP69K/IP68/IP66, eSIM Destekli, 2 Gün Pil Ömrü, Askeri Sertifikalı
Son çıkan tecno telefonu 3 ay taksitle. bilgilerinize.

nodejs - javascript ile hazırlandı. playwright plugini bir inceleyin isterseniz.
Gerçekten tüm telefonları yakalıyor mu bilmiyorum ama mantık olarak faydalı bir çalışma olmuş.
Vibe coding ile mi yaptınız ve github sayfanız var mı? Taramak için kullandığınız algoritmayı merak ettim.

Bu arada tablet de yakalamış ama sebebi cep telefonu kategorisinde listelenmesi sanırım.

1784920756829.webp

Gerçekten tüm telefonları yakalıyor mu bilmiyorum ama mantık olarak faydalı bir çalışma olmuş.
Vibe coding ile mi yaptınız ve github sayfanız var mı? Taramak için kullandığınız algoritmayı merak ettim.

Bu arada tablet de yakalamış ama sebebi cep telefonu kategorisinde listelenmesi sanırım.

Alıntıyı görüntüle

Hocam selamlar. Evet cep telefonu kategorisindeki taksitli telefonları yakalıyor. Yarı vibe coding diyelim. ayrıca müdehalelerim oluyor. son aşamada testi yapıyorum. Github var ama sadece html dosyası var hocam. index.htmli de Github Pages üzerinden yayınlıyorum.

3 aşamalı. playwright plugini kullanıyorum. kategorideki tüm telefonların linklerini alıp bir json dosyası yapıyorum. ikinci aşama bu ljsondaki inkleri tek tek gezerek taksitli olanları bir array de topladıktan sonra son aşama html dosyası oluşturup git ile publish edilyorum. mac de lauchctl ile her iki saatte bir çalışsın diyorum. hepsi bu kadar.

Evet. cep telefonu kategorisinde olduğu için ve en azından ilgili bir ürün diye ignore listeye eklemedim. taramada ignore list var. bu listedekileri dahil etmiyorum. çünkü çok saçma ürünler var. Yazarkasa bile var :) bunları listede gözükmemesi için ignore liste ekleyip kontrol ediyorum.

Link : https://github.com/vedattaylan/amazon-taksitli-telefonlar

Saygılar.

bir ay önce liste doluydu... cmf phone 1'i vade farksız 9 taksitle aldım teşekkürler :)
Süper. Güle güle sorunsuz kullanın hocam. :)
Dediğiniz gibi 1 ay önce doluydu liste. 75-80 civarı vardı. Nedense haziran ayındaki amazon festivali başladıktan sonra hepsi bir kaç gün içinde patır patır çıktı listeden. bir iki ürün kaldı. Amazon taksitlendirmeleri gün aşırı değiştirebiliyor. Taksitli olan bir ürünü taksit özellliğini kaldırdıktan bir süre sonra tekrar ekleyebiliyor. Benim duyduğum bunun Amazon tarafından yapıldığı. Firmaların bir etkisi olmuyor bunda. şimdi yavaş yavaş liste dolar diye düşünüyorum.

İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,533
Üyeler
199,819
Son üye
emıncıfc

Geri