Sony mi, Xbox Mu Alınmalı?

Reaksiyon skoru
0
Evet arkadaşlar, bu ikisi arasında kaldım. Az çok PS serisi kullandım, bir sonraki ay almayı düşünüyorum ama biraz kararsızım. Evde zaten kullandığım iyi bir bilgisayar var fakat ev bireyleriyle, babamla ya da bazen oldukça iki kişilik oyunlar oynamak için almayı planlıyorum, mesela Mortal Kombat oyunları gibi ya da blur tarzı oyun bulabilirsem. Benim yanım biraz Xbox'tan yana çünkü hem indirimleri iyi hem de oyun çeşidi fazla. Sizce hangisi? Modeli fark etmez, bütçe sorunum yok, zaten sıfır almayı pek düşünmüyorum, temiz bir şey alacağım. Teşekkürler.

Evet arkadaşlar, bu ikisi arasında kaldım. Az çok PS serisi kullandım, bir sonraki ay almayı düşünüyorum ama biraz kararsızım. Evde zaten kullandığım iyi bir bilgisayar var fakat ev bireyleriyle, babamla ya da bazen oldukça iki kişilik oyunlar oynamak için almayı planlıyorum, mesela Mortal Kombat oyunları gibi ya da blur tarzı oyun bulabilirsem. Benim yanım biraz Xbox'tan yana çünkü hem indirimleri iyi hem de oyun çeşidi fazla. Sizce hangisi? Modeli fark etmez, bütçe sorunum yok, zaten sıfır almayı pek düşünmüyorum, temiz bir şey alacağım. Teşekkürler.
ileriye dönük sony ps 5 almak mantıklı bazen ucuza düşüyor zaman zaman fırsatları kaçırmamak gerek , xbox game pass avantajlı ama micrasoft xbox tan baya adam çıkardı bir kaç oyun firması var xbox ın onlardan bir kaçı özelleştirildi ilerde oyunlar game pass te olmayabilir üstüne zamlanıcağı belli , birde çoğu oyun ilk olarak ps çıkıyor avantajlı olabilir alırsan

Hiç param yok ama 10 bin liraya konsol istiyorum demediğin herhangi bir senaryoda PS tarafı daha iyi.

Xbox Series S'in sıfırı PS5 fiyatına zaten. Günümüzde bu iki konsol arasında kalan arkadaşlar Microsoft'un politikasını ve bunun fiyatlara nasıl yansıdığını biliyor mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İleriye dönüklük açısından PS5 en iyi seçenek, mümkünse ve param var diyorsan Pro.

xbox series x kesinlikle eger çalışmıyorsan babanın parası devredeyse gamepass alıp kütüpanedeki her oyuna erişebilir ve çok güzel oyunları oynayabilrisin aylık üyelik ile üstüne gta 6 var sadece konsola çıkacak ve gamepass ultimate aldıgında üyelik pc dede çalısıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,614
Üyeler
199,193
Son üye
ddducle0

Geri