Bende şuanlık bir problem yok teşekkürler sağolun .Bir sorun yoksa uğraşma, biz ramlere işlemciye falan ince ayar yapıyoruz o yüzden bizde ufak bir problem engel oluyor.
Bende şuanlık bir problem yok teşekkürler sağolun .Bir sorun yoksa uğraşma, biz ramlere işlemciye falan ince ayar yapıyoruz o yüzden bizde ufak bir problem engel oluyor.
Kalsın İntel'de faydalı.1851 Intel soketime taktım yeni. Kalsın mı?
İntelde sıkıntı cıkarmaz.1851 Intel soketime taktım yeni. Kalsın mı?
Braketi dengeli bir sekilde sıkın. Zaten intel için kullanılması öneriliyor ama aşırı yada zayıf sıkma yapmayın1851 Intel soketime taktım yeni. Kalsın mı?
CPU Cooler vidalar gibi çarpraz 3-3 vidaladım valla. Hafif kuvvetle de sertliği hissettiğim gibi bıraktım. Amacım ısı düşürmekteyi gerçi. 1-2 derece fark etti-etmedi.Braketi dengeli bir sekilde sıkın. Zaten intel için kullanılması öneriliyor ama aşırı yada zayıf sıkma yapmayın
Etmedi say. Yanilma payidir 1-2 derece. Intel de sogutucudan kaynakli yamulma falan olmasin, soğutucu tabani esit otursun ve guclendirsin diye yapilan bir uygulama aslinda.CPU Cooler vidalar gibi çarpraz 3-3 vidaladım valla. Hafif kuvvetle de sertliği hissettiğim gibi bıraktım. Amacım ısı düşürmekteyi gerçi. 1-2 derece fark etti-etmedi.
10900k 490e strix ve 2x8 bdieElinde ne var?
Intel bilmiyorum ya amd olsa yardımcı olurdum10900k 490e strix ve 2x8 bdie
amd sabit ya 3800 ram 1900 fabrik cl 15(x370te) 570te falan da 14 oluyordu.Intel bilmiyorum ya amd olsa yardımcı olurdum
Ben bile kırdım kafayı sen düşünBu problemi ilk bulan kişi kimdi acaba dünyada. Aşırı niş bir problem bu çünkü. Aklının ucundan geçmez. Aynı anakartlarla orjinal braket ve güçlendirme kitiyle oc denedi heralde. Kafayı kırmıştır o eleman![]()