Yardım Am5 Güçlendirme Kiti Hk.

Braketi dengeli bir sekilde sıkın. Zaten intel için kullanılması öneriliyor ama aşırı yada zayıf sıkma yapmayın
CPU Cooler vidalar gibi çarpraz 3-3 vidaladım valla. Hafif kuvvetle de sertliği hissettiğim gibi bıraktım. Amacım ısı düşürmekteyi gerçi. 1-2 derece fark etti-etmedi.

CPU Cooler vidalar gibi çarpraz 3-3 vidaladım valla. Hafif kuvvetle de sertliği hissettiğim gibi bıraktım. Amacım ısı düşürmekteyi gerçi. 1-2 derece fark etti-etmedi.
Etmedi say. Yanilma payidir 1-2 derece. Intel de sogutucudan kaynakli yamulma falan olmasin, soğutucu tabani esit otursun ve guclendirsin diye yapilan bir uygulama aslinda.

Para vermeye değecek bir ürün değil, genelde fark bile ettirtmiyor böyle işlere girmeyin.

Bu problemi ilk bulan kişi kimdi acaba dünyada. Aşırı niş bir problem bu çünkü. Aklının ucundan geçmez. Aynı anakartlarla orjinal braket ve güçlendirme kitiyle oc denedi heralde. Kafayı kırmıştır o eleman :D

Bu problemi ilk bulan kişi kimdi acaba dünyada. Aşırı niş bir problem bu çünkü. Aklının ucundan geçmez. Aynı anakartlarla orjinal braket ve güçlendirme kitiyle oc denedi heralde. Kafayı kırmıştır o eleman :D
Ben bile kırdım kafayı sen düşün :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri