Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

O firma iyi bu firma kötü diye bir şey yok.
Deneyerek cevabı bulacaksınız.
Tt altyapıdan hizmet veren firmalarda risk var, arıza durumunda..
Abone olurken açılan telefonlar, arıza durumunda açılmayabilir.
Türknet peşin ödemede, ek hizmetler ayrı faturalandırılır. Bakiyeden düşer.
Antalya için Expresnet var, kendi fiber altyapıdan veriyor.
https://expresnet.com.tr/expres-fiber

1783884756831.webp

Ben de TürkNet kullanıyorum bu son gelen zamla beraber çok pahalı olduğu için ve 100 mbps alabildiğim için ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda tekrar Turkcell Superonline'a dönmek var. Kampanyaları varmış 100 mbps fiyatına 1000 mbps veriyorlarmış 850 TL'ymiş arkadaşım geçmiş ondan biliyorum.

Hocam 9 gün önce milleniye geçtim en kötü ve en cahil müşteri hizmetleri gerçekten millenide sanki bi robotla konuşuyormuş gibi sorularımın cevapları hep aynı ve aşırı derede iş bilmezce benim altyapım 75 mb desteklerken bana 50 mb veriyolar arıyorum diyorum benim hızımı arttırın ki biliyorum bu hat sınırlamasının değerini onlar kendi elleri ile giriyorlar türk nette bu hıza yakın 60 65 alabiliyorken iş bilmez çalışanlar yüzünden hat sınırlamam 50 aldığım değer 47 civarı ve bu durum can sıkıyor müşteri hizmetlerinde özellikle üst kademe teknik destek sunabilecek bi süpervisor veya başka bir elamanla görüşmek istediğimde iş bilmez cahil müşteri hizmetleri çalışanı üst biriminin olmadığını onunda hız konusunda yardımcı olamayacağını söylüyor uzun lafın kısası 3 kuruş daha ucuz ama hizmet berbat yaptıkları işi önlerindeki tablodan yürüten cahil insanlarla muhattap oluyorsunuz ve işin kötü tarafı btk kararı yüzünden yeni geçişlerde 3 ay yeni geçiş yapamıyorsun tahütün olmasada insanı esir alıyorlar şikayet vara yazdım orayıda inceleyebilirsin https://www.sikayetvar.com/millenic...inirlamasi-ve-3-aylik-baglilikla-magduriyetim
hocam belki komik gelecek ama aynısını ben de seneler önce türknette yaşamıştım. sonrasında netspeed geçtim. herhangi bir şey dememe gerek kalmadan hız limitim çözülmüştü

Fiyattan dolayı ben de yeni sağlayıcı bakıyordum ama önceki fiyattan 12 ay sabitleme teklifi geldi. Yine sabitlemek mantıklı geldi. Aşağı yukarı diğer firmalara da aynı fiyata denk gelecek. Memnunsan sabitleyebilirsin sende.

Yok hocam şundan dolayı sordum. Fixnet vardı mesela merkezleri Trakya menşeili Bulgaristandan hat çekip getirmişler İstanbul tarafına daha iyi verebiliyo. Bunlarda kendi altyapısı var mı diye sordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 860 küsür 6. Aydan sonra mı ödeyecem
Telefondan ara geçiş ben geçiş yaptığım için mi bilemiyorum yıl sonuna kadar sabit fiyat demişlerdi

Bir de önereceğin modem var mı hocam millenicomun modemin mi. Alayım kendim mi alayım
Kendi modelini kullanabiliyorsun öyle yap bende zygel tmb 3625 var öneririm

yaw dayı mıllet kafayı yemıs yok gırgır net yok kısırnet 200 300tl bi durum parası ucuz dıye gıdıp rezil oluyorlar yazık cidden turknet suan en ıyı destek sunan en ıyı ınternet fıyatı da gayet ucuz 20 dolara 100mbps altyapı varsa 1gbt verıyor napsın daha domalsınmı
Paran bolsa kendin kullanmaya devam et salça olma millete yada bolsa dağıt türkmetten devam etsinler

hocam belki komik gelecek ama aynısını ben de seneler önce türknette yaşamıştım. sonrasında netspeed geçtim. herhangi bir şey dememe gerek kalmadan hız limitim çözülmüştü
Hocam işte müşteri hizmetlerindeki kişinin bilgisiyle alakalı bi durum bu yoksa marka çok farketmez ama millenidekiler çok bambaşka adama ben derdimi anlatıyorum adam bana robotmuş gibi sürekli aynı şeyleri söylüyör sanki bi sohbet logu belirlemişlerde bundan dışarı çıkamıyorlar gibi sorun bu yoksa yoksa limiti kendi elleriyle giriyorlar isterseler 75 mb altyapıya 100 bile tanımlıyabiliyorlar ama yapmıyor işte

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Hocam işte müşteri hizmetlerindeki kişinin bilgisiyle alakalı bi durum bu yoksa marka çok farketmez ama millenidekiler çok bambaşka adama ben derdimi anlatıyorum adam bana robotmuş gibi sürekli aynı şeyleri söylüyör sanki bi sohbet logu belirlemişlerde bundan dışarı çıkamıyorlar gibi sorun bu yoksa yoksa limiti kendi elleriyle giriyorlar isterseler 75 mb altyapıya 100 bile tanımlıyabiliyorlar ama yapmıyor işte
Valla türksat ile görüştüm maksimum 50 veriyorlarmış o da 35 40 olarak gelirmiş ilk 6 ay 799 sonraki 6 ay 899 olarak güncellenecekmiş. Yüksek ihtimalle ya Türk net ya da netsped

Valla türksat ile görüştüm maksimum 50 veriyorlarmış o da 35 40 olarak gelirmiş ilk 6 ay 799 sonraki 6 ay 899 olarak güncellenecekmiş. Yüksek ihtimalle ya Türk net ya da netsped
Minimum 100 veremiyorlarsa o fiyata tavsiye etmem hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,257
Üyeler
199,323
Son üye
Cptpriceer

Geri