❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Arkadaşlar bu klavye sesli mi sessiz mi? Benim aradığım tok sesli bir klavye ama kendi sitesinde sessiz olduğu yazıyor. Bilen anlayan cevaplarsa sevinirim

S: Captain75 klavyesinde ne tür anahtarlar kullanılıyor?

A: Captain75 klavyesi, tutarlı ve duyarlı bir hisle pürüzsüz ve sessiz yazma için tasarlanmış, özel olarak önceden yağlanmış doğrusal anahtarlara sahiptir.
Konuda paylaşılan videoda var klavye sesi 04.46 da basıyor adam tuşlara tok sesli güzel

Havit Gamenote Kb904L kullanıyorum. Ürün manyetik switch, 8000hz, hassasiyeti gerçekten çok başarılı ve malzemesi de kötü hissettirmiyor asla oldukça kaliteli (düşünen varsa tavsiyemdir) fakat kablosuz bir klavyeye geçmek istiyorum. Bu ürüne geçmek ne kadar mantıklı aydınlatırsanız sevinirim dostlar.

Havit'in klavyeleri iyi değil zaten. Allah bilir PCB kalitesi, Switch kalitesi, 8000 Hz diyip kaç Hz veriyor :D. Teknoloji olarak downgrade yaşarsınız ama kalite olarak büyük bir upgrade olur.

Kuponu olupta kullanmıcak varsa bana verebilir mi uzun süredir klavye arayışındayım

kuponu olan özelden yazsın

2400 den alsam mı bilemedim kuponum olsa direkt alcaktım yok mu kuponu olan

5 ad aldım umarım güzel çıkar.

2400 den alsam mı bilemedim kuponum olsa direkt alcaktım yok mu kuponu olan
kuponu olanlar vardır illaki. mümkünse size vermelerini mi talep ettiniz? sorunuz bunun için mi?

Kupon hesaba tanımlanıyor olması lazım farklı bir hesapla kullanılmıyor.
Biliyorum. Bende vardı kullandım. Arkadaşımız yok mu kuponu olan diye sorunca neden sorduğunu merak ettim sadece.

Geri