İncehesap'tan Alınan İşlemci 2. El Olarak Gönderilmiş Olabilir mi?

Reaksiyon skoru
6
Merhaba, incehesap üzerinden bir işlemci aldım ama üzerinde silinmiş termal macun lekeleri falan var. Ve pin tarafında kamerada görünen çizikler(?) var. Bunun gelişi normalde böyle mi yoksa iade/2. el ürün mü göndermişler bilen var mı?

Ne yapmalıyım?

Adamlar temizlemeye bile tenezzül etmemiş :) bende eski işlemcimi ince hesaptan almıştım bir sorun yaşamadım şanssızlık size denk gelmiş büyük ihtimal iade ürününü size göndermişler ama temizleyin bari de anlamayalım 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar temizlemeye bile tenezzül etmemiş :) bende eski işlemcimi ince hesaptan almıştım bir sorun yaşamadım şanssızlık size denk gelmiş büyük ihtimal iade ürününü size göndermişler ama temizleyin bari de anlamayalım 😂
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin iade edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama tabi sizin için çokta önemli değilse takın kullanın uğraşmak istemezseniz bir sorun olacağını sanmıyorum

Uğraşmak istemiyorsan sorun edilecek bir şey değil ama ben olsam iade eder başka yerden alırdım.

Değişim iste. Temizleyip tekrar "bu yenisi diye" geri gönderdinler.

İade et.

Sadece termal macun izi olsa tamam da pin tarafında da gariplikler var takıp diğer parçaları da bozmak istemiyorum.

Daha önce 2 farklı yerden anakart almıştım pinleri yamuk gelmişti, hiçbir şekilde iade kabul etmediler. İncehesap'ın da iade kabul edeceğinden şüpheliyim gerçekten, giden 18k' ya olacak

Vatan'dan anakart aldım şimdi yeni geldi, onun da pinler yamuk :D Direkt kargocudan almadım iade et dedim

İncehesap gönderin servisle kontrol edelim diyor. Kullanılmış ürün tek sorunu üstünde termal macun var, serviste ne olacak anlamadım. Kullanıcı hatası deyip geri göndermezlerse bir şey bilmiyorum. Olay zaten sıfır aldığım ürünün kullanılmış gelmesi.

İşlemci iade olarak kabul edilmiş, teşekkürler incehesap.
teşekkürler mi ? adamlar hakkını zamanını çalıyor. Bunu kabullendiklerinde teşekkür etmen çok boyun eğiyorsun birader.

Benim bu konu hakkında bir paylaşımım var görselleri oraya da yükler misin?

9800x3d almıştım onda da macun lekeleri vardı. adamların hiç müşterisine saygısı yok iade olan ürünleri sallıyorlar nasılsa biri yine alacak

teşekkürler mi ? adamlar hakkını zamanını çalıyor. Bunu kabullendiklerinde teşekkür etmen çok boyun eğiyorsun birader.
Daha önce 2 farklı anakartımın iade olmadığı gerçeği yüzünden (İncehesap değildi ama yine iade olmadı yani) artık iade oldu diye şükrediyorum ne yapayım

Geri