Hangi Kredi Kartını Almalıyım?

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
658
Merhaba arkadaşlar,

Bankkart Genç kullanıyorum, mezun oldum ve yeni bir kredi kartına geçmeyi düşünüyorum.

Benim için puan, cashback veya alışveriş kampanyaları çok önemli değil. Daha çok şu konulara önem veriyorum:
  • Peşin fiyatına taksit imkanları,
  • Sonradan taksitlendirme seçenekleri,
  • Uzun vadede aynı bankayla çalışmanın ileride ev veya araç kredisi çekerken faiz oranı, kredi onayı vb. avantajları.
Bu kriterlere göre hangi bankayı ve kredi kartını önerirsiniz? Kendi deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.

Her bankanın benzer ve farklı bir sürü avantajları olabiliyor. 2 olsun yeter gibi bir duruma pek gerek yok takıntılı değilsen. Canın hangisini kullanmak isterse istediğinde hesap açıp kullanırsın.

Merhaba arkadaşlar,

Bankkart Genç kullanıyorum, mezun oldum ve yeni bir kredi kartına geçmeyi düşünüyorum.

Benim için puan, cashback veya alışveriş kampanyaları çok önemli değil. Daha çok şu konulara önem veriyorum:
  • Uzun vadede aynı bankayla çalışmanın ileride ev veya araç kredisi çekerken faiz oranı, kredi onayı vb. avantajları.
Bu kriterlere göre hangi bankayı ve kredi kartını önerirsiniz? Kendi deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.
Bence Akbank almalısın çünkü axesin her yerde taksit imkanı var

Her bankanın benzer ve farklı bir sürü avantajları olabiliyor. 2 olsun yeter gibi bir duruma pek gerek yok takıntılı değilsen. Canın hangisini kullanmak isterse istediğinde hesap açıp kullanırsın.
Hocam birden fazla kartım olmasını istemiyorum zorunda kalmadıkça, sağlam bir tane olsa daha iyi olur benim için, kafam daha rahat olur. He çok iyi imkanları olur ve farklı bankalar olur o zaman mecbur açarım yani iki kredi kartım olur ama bahsettiğim gibi çook avantajlı bir senaryoda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence Akbank almalısın çünkü axesin her yerde taksit imkanı var
Hocam Akbank'ın ilk ev kredisi vb. imkanları da varmış sanırım bu yüzden hoşuma gidiyor evet, peşin fiyatına taksit konularında da iyi mi gerçekten, eğer öyleyse bunu seçebilirim.

Merhaba arkadaşlar,

akbank axess - yapıkredi world - işbankası maximum genelde taksit sayısı açısından sırasıyla en geçerli 3 kart bunlar oluyor.

akbank axess - yapıkredi world - işbankası maximum genelde taksit sayısı açısından sırasıyla en geçerli 3 kart bunlar oluyor.
Paraf nasıl hocam, bunu da duymuştum sanırım taksit sayısı açısından iyiymiş. Doğru mu?

en çok taksit açıkçası yapı kredi worldde puan çok vermiyor belki bana öyledir ama taksit her yerde iyi hepsiburada için olanı çıkarırsan hepsiburadada 9 taksit oluyor ayrıca bazen çok taksit yapmadığı yerlerde diğer seçenekler axess yada garanti oluyor

Ben ziraat ve kuveyt kullanıyorum çoğu yerde ikisi işimi görüyor ve hizmet bedeli vs almıyorlar.

hepsiburada için yapıkredi-kuveyt
amazon için işbank-akbank
trendyol için halkbank
vatanpc için halkbank
gibi avantajla var bunlar taksit avantajı

düşük limitli için önereceğim kart atm çokluğu sebebiyle ki 3 atm TAM atm olmuş ( halk-vakıf-ziraat ) bu 3 bankadan biriyle devam etmen.

Mobil uygulamasında en keyif aldığım

hepsiburada için yapıkredi-kuveyt
amazon için işbank-akbank
trendyol için halkbank
vatanpc için halkbank
gibi avantajla var bunlar taksit avantajı

düşük limitli için önereceğim kart atm çokluğu sebebiyle ki 3 atm TAM atm olmuş ( halk-vakıf-ziraat ) bu 3 bankadan biriyle devam etmen.

Mobil uygulamasında en keyif aldığım
Hocam her site için özel kart çıkaramam maalesef taksit konusunda genelde iyi olan bir kart olması yeterli, şu an Axess, World ve Paraf arasında kaldım. Biraz e-ticaret sitelerine baktım, en çok bu üçünde taksit avantajı var gibi geldi. ATM çokluğu ise benim için bir kriter değil.

en çok taksit açıkçası yapı kredi worldde puan çok vermiyor belki bana öyledir ama taksit her yerde iyi hepsiburada için olanı çıkarırsan hepsiburadada 9 taksit oluyor ayrıca bazen çok taksit yapmadığı yerlerde diğer seçenekler axess yada garanti oluyor
Hocam siteye özel kartları biliyorum evet benim amacım öyle değil de genel kullanımda taksitte iyi seçenekler sunması bir siteye özel değil.

Ben ziraat ve kuveyt kullanıyorum çoğu yerde ikisi işimi görüyor ve hizmet bedeli vs almıyorlar.
Ben de Ziraat kullanıyorum şu an, taksit açısından o kadar iyi değil gibi.

Hocam her site için özel kart çıkaramam maalesef taksit konusunda genelde iyi olan bir kart olması yeterli, şu an Axess, World ve Paraf arasında kaldım. Biraz e-ticaret sitelerine baktım, en çok bu üçünde taksit avantajı var gibi geldi. ATM çokluğu ise benim için bir kriter değil.

Hocam siteye özel kartları biliyorum evet benim amacım öyle değil de genel kullanımda taksitte iyi seçenekler sunması bir siteye özel değil.

Ben de Ziraat kullanıyorum şu an, taksit açısından o kadar iyi değil gibi.
yapıkredi güzel trendyolda 3-6 arası bölüyor idefix 6 bölüyor puan veriyor genelde amazonda 3 bölüyor genelde bazen 6 bölüyor

İncehesap mesela bir tek axesse bölüyor. çok fazla kart çıkarmak istemiyorsanız daha çok alışveriş yapcağınız sitelere göre karar verin derim.

Arkadaşlar baktım sanki genel olarak e-ticaret'te taksit açısından Axess en avantajlısı gibi. Alışveriş yapacağım spesifik bir yer yok, ihtiyaca göre farklı platformlardan alışveriş yapıyorum. Tek kredi kartına sahip olmak istediğim için de sanki geniş taksit ağı ve imkanları açısından Akbank en doğrusu olacak gibi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,493
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri