Kırklareli vergi dairesine kayıtlı şahıs şirketi gözüküyor. Umarım başkasının adına açıp kendileri anonim takılmıyordur.amazon algoritmasını abuse ediyor yine birileri. umarım tutuklanıp cezaevine girerler.
Kırklareli vergi dairesine kayıtlı şahıs şirketi gözüküyor. Umarım başkasının adına açıp kendileri anonim takılmıyordur.amazon algoritmasını abuse ediyor yine birileri. umarım tutuklanıp cezaevine girerler.
aynısı geldi aklıma.. birilerini kandırıp adlarına amazon satıcı hesabı açmıyorlardır umarımKırklareli vergi dairesine kayıtlı şahıs şirketi gözüküyor. Umarım başkasının adına açıp kendileri anonim takılmıyordur.
Yok zaten amaçları ucuz fiyata koyup algoritmayı bozup kendileri almak. Daha önce de oldu aynı durum. Onun için yazdım.satıcı amazondu 13 stok vardı net gördüm
bunu bilmiyordum eyvYok zaten amaçları ucuz fiyata koyup algoritmayı bozup kendileri almak. Daha önce de oldu aynı durum. Onun için yazdım.
250g altinda kalinca kayit ve izin (sertifika) almak gerekmiyordu sanirim, bilenler yazar. Bu cihaz 249gmis. Ama tabi heryerde kullanilabilecegini sanmam.Dostlar drone hobisine merak saldım sizi alınır mı uçurmak çok zor mu yasaklar cezalar falan çok bir albenisi yoksa eğer vaz geçeceğim![]()