sloxyisbabobro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
En ucuc kamerası iyi ve akıcı telefon nedir 20k fln
A56 öneririm. YD ilgi alanımda değil.Max 20 bin TL var yurt dışı alacağım hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir seçenek var mı Galaxy A10s ten geçeceğim göz yormasın istemiyorum bulanık gördüğüm için daha da bulanik görmek istemiyorum ve oyun oynarım kamerayla çok ilgilenmem.
O fiyata en mantıklı model A56'dır.En ucuc kamerası iyi ve akıcı telefon nedir 20k fln
10-15k arasına ne gelir hocamDostlar can sıkıntısından yapıyorum bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı söyleyin ona göre telefon önereyim.
2. El A36 bulunabilir. 3-4 ay öncesine kadar bu fiyata sıfır alınabiliyodu fakat şu an 2. El maalesef10-15k arasına ne gelir hocam
valla bende s25 fan edition aldım sagol35k'ya büyük telefon seviyorsan s25 fe küçük telefon seviyorsan düz s24 en mantıklı seçenekler olur.
redmi note 14 pro plus geliyo dubaiden diye biliyorumMax 20 bin TL var yurt dışı alacağım hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir seçenek var mı Galaxy A10s ten geçeceğim göz yormasın istemiyorum bulanık gördüğüm için daha da bulanik görmek istemiyorum ve oyun oynarım kamerayla çok ilgilenmem.
40k bütçemiz var bir aile dostumuza telefon alacağız s25fe düşündük bide xiaomi 15tDostlar can sıkıntısından yapıyorum bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı söyleyin ona göre telefon önereyim.
Bende bu yazdıkların ve Poco F8 pro + Poco X8 Pro max arasında kaldım40k bütçemiz var bir aile dostumuza telefon alacağız s25fe düşündük bide xiaomi 15t
Küçük telefon kriteri var mı?Hocam 38 bin bütçe android ne önerirsin
S25 fe 6.7 inç için en mantıklı seçenek. Küçük telefon istiyorsa S24 halen fiyat performans.40k bütçemiz var bir aile dostumuza telefon alacağız s25fe düşündük bide xiaomi 15t
2016'da yazları salda gölünde garsonluk yapıyordum xiaomi mi note 3 kullanıyordum zamanına göre efsane çekiyordu yıldızları şu an iphone 13'üm var karşılaştırırsam açık ara o daha iyiydi 2015 yılında 1000 liraya almıştım.20k 50k 80k bütçelerinden kamera öncelikli çoğunluk gece yıldız fotoğrafçılığı yapılacak sırayla 20k 50k 80k ya hangi modeller iyi bir seçenek olur