Öneri Bütçenizi Söyleyin Telefon Önereyim

Max 20 bin TL var yurt dışı alacağım hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir seçenek var mı Galaxy A10s ten geçeceğim göz yormasın istemiyorum bulanık gördüğüm için daha da bulanik görmek istemiyorum ve oyun oynarım kamerayla çok ilgilenmem.
A56 öneririm. YD ilgi alanımda değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuc kamerası iyi ve akıcı telefon nedir 20k fln
O fiyata en mantıklı model A56'dır.

15-20kya ne olabilir kamera önemli değil ekran 90 veya 120hz olabilir performans öncelikli

35k'ya büyük telefon seviyorsan s25 fe küçük telefon seviyorsan düz s24 en mantıklı seçenekler olur.
valla bende s25 fan edition aldım sagol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Max 20 bin TL var yurt dışı alacağım hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir seçenek var mı Galaxy A10s ten geçeceğim göz yormasın istemiyorum bulanık gördüğüm için daha da bulanik görmek istemiyorum ve oyun oynarım kamerayla çok ilgilenmem.
redmi note 14 pro plus geliyo dubaiden diye biliyorum

20k 50k 80k bütçelerinden kamera öncelikli çoğunluk gece yıldız fotoğrafçılığı yapılacak sırayla 20k 50k 80k ya hangi modeller iyi bir seçenek olur
2016'da yazları salda gölünde garsonluk yapıyordum xiaomi mi note 3 kullanıyordum zamanına göre efsane çekiyordu yıldızları şu an iphone 13'üm var karşılaştırırsam açık ara o daha iyiydi 2015 yılında 1000 liraya almıştım.

Geri