bi ihtiyacım yok artık işin fantezisine bulaşmak istiyorum bana galaxy beam bulursam max kaç tl ye almalıyım bunu söylersen yeterDostlar can sıkıntısından yapıyorum bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı söyleyin ona göre telefon önereyim.
ikinci el fiyatlarına bak temiz bulursan o aralıkta bir şeyler verebilirsin çok da pahalı bir şey değil pazarlığını yapbi ihtiyacım yok artık işin fantezisine bulaşmak istiyorum bana galaxy beam bulursam max kaç tl ye almalıyım bunu söylersen yeter![]()
70 k ya büyük telefon seviyorsan şu anda mesela 73k'ya s25 Ultra efsane olur. Fiyat performans olarak zirvede70K'ya ne gelir
Spesifik yıldız fotoğrafçılığı için telefon mantıklı olmaz. Git kamera al.20k 50k 80k bütçelerinden kamera öncelikli çoğunluk gece yıldız fotoğrafçılığı yapılacak sırayla 20k 50k 80k ya hangi modeller iyi bir seçenek olur
Hobi amaçlı yapıyorum kameralar çok pahalı maalesef şuan değil ama birkaç seneye bir kamera kesinlikle alacağım telefonda her zaman kamera taşıyamayacağım için kamera iyi olsun istiyorum çoğunlukla manzara gece yıldız fotoğrafı çekeceğimSpesifik yıldız fotoğrafçılığı için telefon mantıklı olmaz. Git kamera al.
En iyi karanlık ortam performansını S25 ultra verebilir.