Öneri Bütçenizi Söyleyin Telefon Önereyim

hodiw67

80+
Reaksiyon skoru
90
Dostlar can sıkıntısından yapıyorum bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı söyleyin ona göre telefon önereyim.

Dostlar can sıkıntısından yapıyorum bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı söyleyin ona göre telefon önereyim.
bi ihtiyacım yok artık işin fantezisine bulaşmak istiyorum bana galaxy beam bulursam max kaç tl ye almalıyım bunu söylersen yeter :)

bi ihtiyacım yok artık işin fantezisine bulaşmak istiyorum bana galaxy beam bulursam max kaç tl ye almalıyım bunu söylersen yeter :)
ikinci el fiyatlarına bak temiz bulursan o aralıkta bir şeyler verebilirsin çok da pahalı bir şey değil pazarlığını yap

20k 50k 80k bütçelerinden kamera öncelikli çoğunluk gece yıldız fotoğrafçılığı yapılacak sırayla 20k 50k 80k ya hangi modeller iyi bir seçenek olur

20k 50k 80k bütçelerinden kamera öncelikli çoğunluk gece yıldız fotoğrafçılığı yapılacak sırayla 20k 50k 80k ya hangi modeller iyi bir seçenek olur
Spesifik yıldız fotoğrafçılığı için telefon mantıklı olmaz. Git kamera al.

En iyi karanlık ortam performansını S25 ultra verebilir.

Spesifik yıldız fotoğrafçılığı için telefon mantıklı olmaz. Git kamera al.

En iyi karanlık ortam performansını S25 ultra verebilir.
Hobi amaçlı yapıyorum kameralar çok pahalı maalesef şuan değil ama birkaç seneye bir kamera kesinlikle alacağım telefonda her zaman kamera taşıyamayacağım için kamera iyi olsun istiyorum çoğunlukla manzara gece yıldız fotoğrafı çekeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,460
Üyeler
198,327
Son üye
zeaturgenisi
Geri