Black & Decker Bcf601c 1 Ah Akülü Vidalama Makinesi 569tl

Açıklamaya Li-ion yazmışlar, ürün pilli ne iş anlamadım :D Bu arada kalem pille çalışan bir vidalamadan pek bir güç beklemeyin.

Açıklamaya Li-ion yazmışlar, ürün pilli ne iş anlamadım :D Bu arada kalem pille çalışan bir vidalamadan pek bir güç beklemeyin.
Bundan almıştım vatanda benzer fiyata düşmüştü birkaç ay önce aslında fena bir ürün değil tek sıkıntı pilli olması
Şarj edilebilir ni mh miydi ne o pillerden almıştım fena değil iş yapıyor da delme yapmaz ama çoğu yere vida atıp söker gibi

Piller yeniden doldurulabilir tercih edilmezse sık kullandığında ortalama bir şarjlıdan daha pahalıya geliyor. Hazır bir deliğe vidalama yapabilir, çok kuvvet gerektirmeyen sökümleride yapabilir. Onun dışında kullanılamaz.

1 ah nasıl oluyor pille bu kaldı ki şarjlı piller 1.2v mu ne oluyor bunlara 1.5v takılıyordur işlevsiz kalıyor böyle

Fotoğraflarda direk pilleri paylaşmış zaten açıklamada lion da yazsa adam pilleri göstermiş direk🤣

Bende tavsiye etmem . Normal kalem pille çalışıyor. Bir de üstüne 1ah yazmışlar aldanmayın

Bilgisayar, telefon vb. sökmek için otomatik bir şey arıyordum bu işimi görür mü? Xiaomi wowstick falan bekliyordum da düşmedi bir türlü

Forumda paylaşılan bosch 42 parça hassas vidalama setini aldık onun minik uçları takılıyorsa laptop,pc vs. Sökmede kullanılır gibi

Ekler

• 1000130852.webp
    1000130852.webp
    22.7 KB · Hit: 13
Geri