Yardım Kulaklık Önerisi Alabilirmiyim

Scorpiw

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum3500- 4000 tl gibi bi bütçem var
Kablosuz olsun istiyorum kablodan gına geldi artık bu fiayt bandında en baba kulaklık ha gisidir mchosev9 pro baktım son derece olumlu n9 ultrada cızırtı fln var diyorlar yoksa kablolu cloud 3 mu alsam bilemedim başka öneriniz varmı

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bot hesap falan mısın? Her ay garanti bir kulaklık öneri konusu açıyorsun. Forum yetkilileri falan canlandırmak adına yapıyorsa olmuyor böyle. Forumun arayüzünü değiştirmek ve mümkünse insanlara yardım etmek lazım. SEO için de etiket sistemi lazım konulara.

Çünkü uzun süredir alakasız yeni hesaplar gelip, şu bütçede ürün deyip yok oluyorlar.

Merhaba arkadaşlar yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum3500- 4000 tl gibi bi bütçem var
Kablosuz olsun istiyorum kablodan gına geldi artık bu fiayt bandında en baba kulaklık ha gisidir mchosev9 pro baktım son derece olumlu n9 ultrada cızırtı fln var diyorlar yoksa kablolu cloud 3 mu alsam bilemedim başka öneriniz varmı
aldın mı yoksa hala arıyor musun steel series araştırıyorum ben

Bot hesap falan mısın? Her ay garanti bir kulaklık öneri konusu açıyorsun. Forum yetkilileri falan canlandırmak adına yapıyorsa olmuyor böyle. Forumun arayüzünü değiştirmek ve mümkünse insanlara yardım etmek lazım. SEO için de etiket sistemi lazım konulara.

Çünkü uzun süredir alakasız yeni hesaplar gelip, şu bütçede ürün deyip yok oluyorlar.
Dostum konu açıp yardım istemek bilgi edinmek için öneri almak için konu açmam lazım herkesin çok parası yok bi kere para verip beni uzun bir süre üzmeden götürmesi lazım alacağım cihazın bu yüzden degerlendirme ve bikgi almak için konu açıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Halen a
aldın mı yoksa hala arıyor musun steel series araştırıyorum be
Mchosev9 pro karar kilcam gibi daha almadım
aldın mı yoksa hala arıyor musun steel series araştırıyorum ben

Son düzenleme:

Reis ne bu sinir 😁. Az sakin ol ya. Botsa modlar düşünsün salla keyfine bak.

Bu mesajı yazdıktan 5 saniye sonra konudan çıktım ve bu arkadaşın paylaştığı 2 kulaklık konusu alt alta önüme çıktı... Reis ahın mı tuttu 5 saniyede noldu?

Reis ne bu sinir 😁. Az sakin ol ya. Botsa modlar düşünsün salla keyfine bak.

Bu mesajı yazdıktan 5 saniye sonra konudan çıktım ve bu arkadaşın paylaştığı 2 kulaklık konusu alt alta önüme çıktı... Reis ahın mı tuttu 5 saniyede noldu?
Ceza aldığımıza göre doğru. Ya bu kafayla forum büyütemezler. Ayrıca açtığı konulara bak sürekli aynı şeyler. Bir sürü de öneri yapılmış, kararsızsan sorma o halde başkalarına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,040
Üyeler
199,273
Son üye
dracowst

Geri