🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Beyaz Kule Soğutucu 🔥 1.424₺ ( Dip Fiyat )

Forumda sıcak fırsatta yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara genelde hep bir linç girişimi var. Kişiler uğraşıp link koyuyor yok geçen şöyleydi böyleydi gibi şeyler baydı artık, Kimse 6 ay 1 yıl öncesi fiyatını bu piyasaya göre bulamaz hep, o devirler geçti.

Onun için bu sürekli artan piyasada kısa bir süre sonra ssd ram de olduğu gibi bu ürünleride bu fiyatlara bulamayacağız. Onun için paylaşım yapan arkadaşları küstürmeyelim bnce. Üstelik geçen ince hesaptaki siyah farklı üründü.

Kimse her sıcak fırsat konusuna yorum yapmak zorunda değil almak istemeyen işine gelmeyen almaz ürünü. Saygılar...
İşin bide başka ilginç tarafı örneği 9070 xt üzerinden vereceğim fiyatı 35 k dan 31-32 inse . 28k altına inmeden almayın yazan bir kitle var , ihtiyacı olan kişileri yanlış yönlediriyor.

Bende siyahı var 7500x3d ile kullanıyorum yaz günleri valo oynarken bilgisayar bir anda donuyor tekrar başlatıp geri öyle devam ediyorum nedeni nedir acaba

ben o indirimi savunmuyorum dip fiyat çok çok indirimde yazılır bu normal bir indirim onu demek istiyorum. kafayı 24 e taktın demek istediğim dip fiyat demek için 1000 TL civarı olması lazım
Dip Fiyat ın kelime manası öğrenir misin lütfen 😅

İşin bide başka ilginç tarafı örneği 9070 xt üzerinden vereceğim fiyatı 35 k dan 31-32 inse . 28k altına inmeden almayın yazan bir kitle var , ihtiyacı olan kişileri yanlış yönlediriyor.
Evet biraz da dediniz gibi "daha eski fiyata satıldı"veya almayın" diyen arkadaşlar kitle var ama çok önceki o fiyatlar artık 2. elde bile olmuyor.
Millet o hayali kurarken düşecek diye, daha pahalı fiyatlar la savaşmak zorunda kalıyor.

Mesela dediğiniz örnek üzerinden gideyim 9070x ler bir ara 30/ 31 lere inince alınmayıp burun kıvrılıp daha iner denip sürekli beklenmesi olayı, o fiyatların en düşüğü şu ana göre diyorum 39 K larda artık gezmesi gibi. ( anlık saniyelik indirim yapan bir iki firma hariç tabi ) Onlarda bir tane satıp alıcıyla dalga geçer gibi otomatik 8 k zamlaması oluyor sonra genelde:)

Bende siyahı var 7500x3d ile kullanıyorum yaz günleri valo oynarken bilgisayar bir anda donuyor tekrar başlatıp geri öyle devam ediyorum nedeni nedir acaba
Msi Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol edin. Tehlikeli değerlere (95+) çıkıyorsa işlemci kendini kapatıyor olabilir. Az ısınan bir işlemci, Valorant'ta ısınmaması gerekiyor ama ısınıyorsa montajında hata olabilir, termal macun çok kötü olabilir ya da tamamen kurumuş olabilir. Bunların dışında ram yetmemesi ya da memory leak gibi durumlar, psu'nun güç vermekte yetersiz kalması gibi durumlar, diskte bad sector olması gibi durumlarla da donuyor olabilir.

Msi Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini kontrol edin. Tehlikeli değerlere (95+) çıkıyorsa işlemci kendini kapatıyor olabilir. Az ısınan bir işlemci, Valorant'ta ısınmaması gerekiyor ama ısınıyorsa montajında hata olabilir, termal macun çok kötü olabilir ya da tamamen kurumuş olabilir. Bunların dışında ram yetmemesi ya da memory leak gibi durumlar, psu'nun güç vermekte yetersiz kalması gibi durumlar, diskte bad sector olması gibi durumlarla da donuyor olabilir.
Hocam şu an şehir dışındayım ama toplayali 2 ay olmadı ram de 32 gb psu da 750 watt kendim topladım belki montajlamada hata olmuş olabilir dönünce bi bakarım başka hangi nedenden olabilir çünkü fortnitede oynuyorum daha grafikli bir oyun ondada olması lazım diye düşünüyorum ama onda hiç böyle bir şey olmadı

Hocam şu an şehir dışındayım ama toplayali 2 ay olmadı ram de 32 gb psu da 750 watt kendim topladım belki montajlamada hata olmuş olabilir dönünce bi bakarım başka hangi nedenden olabilir çünkü fortnitede oynuyorum daha grafikli bir oyun ondada olması lazım diye düşünüyorum ama onda hiç böyle bir şey olmadı
Ram yeterli, memory leak olacağını sanmıyorum. Sorun soğutucu montajından kaynaklanmıyorsa, ısınma sorunu yoksa yalnızca psu ya da ekran kartı driver'ı ya da ekran kartında fabrika çıkışı kaynaklı bir sorun olmasından kaynaklanır. Psu'da sorun olup olmadığını uzun süreli (yaklaşık 30 dakika) bütün bileşenleri üst limitte zorlayacak ayarları seçerek OCCT ile yapılacak bir stres testiyle anlayabilirsiniz. Ekran kartında sorun olup olmadığını da yine Furmark ile kontrol edebilirsiniz, driver güncellemenize rağmen sorun düzelmezse garantiye gönderebilirsiniz.

incehesap sitesi sandım 500 kupan duruyor yapıştıracaktım direk ^^ fiyat fena değil bende bunu 1500-1650 aşağısı görmedim diye hatırlıyorum beyaz olarak.Performansına emin olmadığım için almamıştım 10 kere alacağıma bilinen marka alırım diye bir ara muadil Montech NX600 alacaktım çünkü tamamen Peerles Assasin ile aynı soğutuyor testlerinde onu da satanlar 1600 den 2100-2400e çekti..o zaman ne manası kaldı v.s
Yalnız gaming gecesinde kuponlar bir işe yaramıyor, kullanılamıyor.

Ekler

• soru.webp
    soru.webp
    81.6 KB · Hit: 19
Yok siyahı şu fiyatmış, hayır hayır beyazı da şu zaman şu fiyatları görmüş falan manyak manyak yorumlar tamam lan zaman makinasına bin git al gel o zaman.

Bana göre 150 TL'lik bir indirim için yeni bir konu açılması pek mantıklı değil. Elbette bu benim kişisel görüşüm bazı insanlar için bu tutar önemli bir miktar olabilir. Ancak kabul etmek gerekir ki, ayrı bir başlık açmak için oldukça küçük bir meblağ. Eğer herkes bu ölçekteki ufak indirimleri paylaşmaya kalkarsa, platformda ciddi bir bilgi kirliliği oluşur.
üniversite de kyk da kalıyorken cebimde 50 tl yok diye tost alamadığım için yan odanın minik buzdolabından yeşil elma ve acılı çiğ köfte sosu çalmışlığım var..

üniversite de kyk da kalıyorken cebimde 50 tl yok diye tost alamadığım için yan odanın minik buzdolabından yeşil elma ve acılı çiğ köfte sosu çalmışlığım var..
Kardeşim, durumu dramize etmeye gerek yok; sonuçta lüks bir harcamadan bahsediyoruz. Biz de aynı yollardan geçtik, okulda öğle arasında ekmek-ayranla günü kurtarırdık. Senin çiğ köfte yanında bayağı lüks kalıyor, haberin olsun! 😄

Kardeşim, durumu dramize etmeye gerek yok; sonuçta lüks bir harcamadan bahsediyoruz. Biz de aynı yollardan geçtik, okulda öğle arasında ekmek-ayranla günü kurtarırdık. Senin çiğ köfte yanında bayağı lüks kalıyor, haberin olsun! 😄
çiğ köfte değil yalnızca sos hocam sdmöhbfmöhçsd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri