Yardım 1000-2000 TL Arasında Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
61
1000-2000 TL arasında mouse önerisi verebilirmisiniz?
Mouse falan hiç anlamıyorum bilgim falan da yok yardımcı olursanız sevinirim.
İndirimli falan geliyorsa beklerimde sorun değil

ATK A9 Plus ya da Aula SC800

Son düzenleme:
ATK A9 Plus ya da Aula SC800

Mesela bu ikisinin farkı varmı

A9 Plus artık 3950 Ultra sensör ile geliyormuş o yüzden A9 plus almak daha mantıklı ama Aula olan da 8k hz ile geliyor.
8k hz fps düşürüyor diye duymuştum doğru mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede A9 Plus en mantıklısı. Eğer bütçe ₺100-200 oynarsa N11 kuponu ile şu ürün de alınabilir. Switch, tekerlek tarafında daha iyi donanım barındırıyor.
Hocam A9 ile a9 plus arasındaki fark nedir

8k hz fps düşürüyor diye duymuştum doğru mu

Hocam A9 ile a9 plus arasındaki fark nedir
Sensör ve switch farkı var diye hatırlıyorum. Wraith sitesinde aşağıda tablo var kıyaslayabilirsiniz.

Evet 8K Hz FPS düşürebilir. Çünkü direkt olarak CPU tüketiyor. Atıyorum 1K Hz %5-10 CPU tüketiyorsa, 8K Hz %30-40 civarı tabii işlemciye göre değişir. Ayrıca 8K Hz için 240 Hz üstü monitör ve iyi işlemci şart. 240 Hz altında etkisini anlamıyorsunuz. Ek olarak her oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor, ben Scyrox V8 1K Hz'de kullanıyorum. Açıkçası Hz bu farelerdeki en son bakılacak şey, olay sensör (3395-3950 FPS oyunlar için ideal, altında sorun yaşarsınız), switch (basım ömrü ve hissiyatı), mcu (mcu kaliteliyse tükettiği pil azalıyor), tekerleğin kalitesi (kalitesiz ürünlerde tekerlerk ses çıkarabilir, atlama yapabilir veya çabuk bozulur, toz koruması olan TTC Gold şu an çoğu üründeki en iyi seçenek). Ürün pahalıysa o kadar uzun ömürlü oluyor da denebilir.

Sensör, batarya bir de A9 da kaplama yok plus da var.
Evet hocam o plus olanina yeni gelen sensör iyi sanirim çünkü en pahalı olan modelde de o sensör varmis

Sensör ve switch farkı var diye hatırlıyorum. Wraith sitesinde aşağıda tablo var kıyaslayabilirsiniz.

Evet 8K Hz FPS düşürebilir. Çünkü direkt olarak CPU tüketiyor. Atıyorum 1K Hz %5-10 CPU tüketiyorsa, 8K Hz %30-40 civarı tabii işlemciye göre değişir. Ayrıca 8K Hz için 240 Hz üstü monitör ve iyi işlemci şart. 240 Hz altında etkisini anlamıyorsunuz. Ek olarak her oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor, ben Scyrox V8 1K Hz'de kullanıyorum. Açıkçası Hz bu farelerdeki en son bakılacak şey, olay sensör (3395-3950 FPS oyunlar için ideal, altında sorun yaşarsınız), switch (basım ömrü ve hissiyatı), mcu (mcu kaliteliyse tükettiği pil azalıyor), tekerleğin kalitesi (kalitesiz ürünlerde tekerlerk ses çıkarabilir, atlama yapabilir veya çabuk bozulur, toz koruması olan TTC Gold şu an çoğu üründeki en iyi seçenek). Ürün pahalıysa o kadar uzun ömürlü oluyor da denebilir.
Hocam sağolun teşekürler,
Bu a9plus indirime falan giriyormu yoksa hep bu fiyatta mi

Evet hocam o plus olanina yeni gelen sensör iyi sanirim çünkü en pahalı olan modelde de o sensör varmis

Hocam sağolun teşekürler,
Bu a9plus indirime falan giriyormu yoksa hep bu fiyatta mi
Pek indirime gireceğini sanmıyorum o fiyata iyi bile aslında o sensör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,555
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri