🔥İndirim Geil 2x16 6400mhz Cl42 Rgb Ram 19.938tl

verecek cevap olmayinca hemen kelime oyunlari baslamis bakiyorum abisi. sen gidip kumda oynamaya devam et , burada isi bilenler konusuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kiyamam ya , verecek cevap bulamayinca yazdigi lafi carpitmaya calisiyor.

laf atmiyorum , sen burada firsat basligi acmissin bende insanlara firsat olmadigini soyluyorum. forum kurallarinda bunun yasak oldugunu soyleyen bir madde yoksa uzatmanin anlami yok
tamam kardeşim benim
oğlum.webp

Nebi akgün izledikten sonra millet triplere girmiş, oysa ki adam videosunda bile söylüyor performansı en yüksek %5 etkileyebileceğini

Nebi akgün izledikten sonra millet triplere girmiş, oysa ki adam videosunda bile söylüyor performansı en yüksek %5 etkileyebileceğini
hobi olarak yapmayacaksanız değmez diyor çok net şekilde

İncehesaptan garanti bonus kampanyasıyla lexar almak daha mantıklı. 6000mhz cl36. Taksit de yapıyor. Hemen hemen aynı fiyat 200 300 fark eder belki. Bide aşırı çirkin bu ram.

ramlere 20k veriyorsanız düzgün çipli markalı ram alın bari geil nedir bilader

bu indirim degil ki ? cl42 ne , kesin micron . bunun edecegi max para bu hatta ben 12-13k dan fazla vermem buna. emegine saglik bu arada paylasim icin de gercekten bu Ram ederinin cok cok ustunde bir fiyata satiliyor . en azindan cl 36 filan alinda , DDR5 kullaniyorum demis olursunuz
Abart

Kardeşimin 2x16 rami vardı birini çaldım 2mizde tek 16 kullanıyoruz, fırsat bekliyorum ram düşse de alsam diye de bu fırsat o fırsat değil gördüğüm kadarıyla, olumsuz yorum yapan çok arkadaş var
Kardeşinin çaldığı ramini yerine koymak yerine kendisine 2.yi alıyor. Abi gibi abi be dğawşdawğdşğaw.

biz de bilmiyoruz sadece özel sıvılarımızla ıslatıp yolluyoruz
CUSU RAM CEOSU 🤣

@Che_ Harbi komik adamsın bu arada tüm mesajları okudum da :D

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,845