🔥İndirim Geil 2x16 6400mhz Cl42 Rgb Ram 19.938tl

f/p olarak iyi, "hynix değil alınmaz" tayfa gelmeden alınabilir :d
42-48-48-96 @ 1.35v
bu indirim degil ki ? cl42 ne , kesin micron . bunun edecegi max para bu hatta ben 12-13k dan fazla vermem buna. emegine saglik bu arada paylasim icin de gercekten bu Ram ederinin cok cok ustunde bir fiyata satiliyor . en azindan cl 36 filan alinda , DDR5 kullaniyorum demis olursunuz

bu indirim degil ki ? cl42 ne , kesin micron . bunun edecegi max para bu hatta ben 12-13k dan fazla vermem buna. emegine saglik bu arada paylasim icin de gercekten bu Ram ederinin cok cok ustunde bir fiyata satiliyor . en azindan cl 36 filan alinda , DDR5 kullaniyorum demis olursunuz
kafayı tırlatmışsınız ya 12-13k diyor xd lütfen herkes hynix alsın lütfen lütfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konuda yazdım zaten 6000mhz çok daha iyi gecikmelerde çalışır bu ram

Cl falan geçtim de hynix olunca noluyor gençler kanatlanıp uçuyor mu neye takılıyorsunuz bu kadar?
6000mhz cl26 yapabiliyorsun mesela , bu kadar fark oluyor. fiyatlari daha pahali ama Sk Hynix A die serisi bir Ram bulursan senden iyisi yok. Yeni Sk Hynix M serisi de ayni sekilde en iyi sayilir. Bunlar da alacagin %1 fps ile digerleri arasinda cok fark var

kafayı tırlatmışsınız ya 12-13k diyor xd lütfen herkes hynix alsın lütfen lütfen

Sen nasıl böyle bir sıcak fırsat paylaşırsın ya? Nasıl!?

1784035429302.webp

ikinci elde 18k ya 6000mhz cl30 aliyorsunuz , ne kafayi tirlatmasi ya ? ben gidip Sk Hynix A die li Ram aldim 16k ya , gidip bu Ramlara para mi verecegim birde :ROFLMAO: Asil siz bence fiyat performans ne demek onu bir arastirin sonra tekrar yazdiginiza bakin . Daha yeni G skill trident z neo 6000mhz cl 30 buldum ikinci elde , bana 19k ya verecegini soyledi , ikinci sisteme alacakken vazgectim.

ikinci elde 18k ya 6000mhz cl30 aliyorsunuz , ne kafayi tirlatmasi ya ? ben gidip Sk Hynix A die li Ram aldim 16k ya , gidip bu Ramlara para mi verecegim birde :ROFLMAO: Asil siz bence fiyat performans ne demek onu bir arastirin sonra tekrar yazdiginiza bakin . Daha yeni G skill trident z neo 6000mhz cl 30 buldum ikinci elde , bana 19k ya verecegini soyledi , ikinci sisteme alacakken vazgectim.
Umarım kabusunda seni bir koltuğa bağlayıp, Micron çip ram'le rekabetçi oyun oynatırlar

tamam dostum ikinci el al o zaman buraya gelip indirime laf atma hakkı mı veriyor bu sana? taksitli almak isteyen varsa da çok iyi fiyat. hynix de hynix. ananızın karnından hynix ramle çıktınız herhalde :D

6000mhz cl26 yapabiliyorsun mesela , bu kadar fark oluyor. fiyatlari daha pahali ama Sk Hynix A die serisi bir Ram bulursan senden iyisi yok. Yeni Sk Hynix M serisi de ayni sekilde en iyi sayilir. Bunlar da alacagin %1 fps ile digerleri arasinda cok fark var
Zen timing açmadan cl26 ile 36 arasındaki farkı bile anlayamazsın

Zen timing açmadan cl26 ile 36 arasındaki farkı bile anlayamazsın
senin anlayamiyor olman herkesin anlayamadigi anlamina gelmez . zamaninda 120hz ile 240hz arasi fark yok diyenlerde vardi , yok oldular .

çocuğun çok üstüne gitmeyin cl28 rami var eğlensin biraz
verecek cevap olmayinca hemen kelime oyunlari baslamis bakiyorum abisi. sen gidip kumda oynamaya devam et , burada isi bilenler konusuyor

Ben "ben anlamıyorum" dediğimi hatırlamıyorum.
kiyamam ya , verecek cevap bulamayinca yazdigi lafi carpitmaya calisiyor.

tamam dostum ikinci el al o zaman buraya gelip indirime laf atma hakkı mı veriyor bu sana? taksitli almak isteyen varsa da çok iyi fiyat. hynix de hynix. ananızın karnından hynix ramle çıktınız herhalde :D
laf atmiyorum , sen burada firsat basligi acmissin bende insanlara firsat olmadigini soyluyorum. forum kurallarinda bunun yasak oldugunu soyleyen bir madde yoksa uzatmanin anlami yok

Bunları 3-4K'lara alacağım günleri bekliyorum acısını çok fena çıkarıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,781
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri