Claude Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

SerkanK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
595
beyler fable 5 ten sonra ai gercekten bir uygulama yazabilir hale geldi ve ben cidden burda bir uğraş edinmek istiyorum. laptop var ve ayda harcayabilecegim bir butce ayırmak istiyorum . hem sistemi ogrenmek hem app olusturabilmek veya video görsel olusturmak icin claude ogrenmek istiyorum. bu ugurda terminali ve github eklentilerinide yapmak gerektigini anlatan kaliteli youtube veya instagram kanali onerilerinizi bekliyorum.

beyler fable 5 ten sonra ai gercekten bir uygulama yazabilir hale geldi ve ben cidden burda bir uğraş edinmek istiyorum. laptop var ve ayda harcayabilecegim bir butce ayırmak istiyorum . hem sistemi ogrenmek hem app olusturabilmek veya video görsel olusturmak icin claude ogrenmek istiyorum. bu ugurda terminali ve github eklentilerinide yapmak gerektigini anlatan kaliteli youtube veya instagram kanali onerilerinizi bekliyorum.
Claude ilk çıktığından beridir kod yazabilir durumdaydı doğru prompt girmediğin sürece hiçbir yapay zeka sana iyi sonuç vermez ve yazılım diline hiç hakim değilsen yazdığın şeyin ne derece doğru olacağını da bilemezsin öncelikle kendin yazılıma aşina olman lazım bu süre zarfında yapay zekanın nasıl kullanacağına alışırsın zaten. Ben Birincil olarak gemini pro kullanıyorum 2. olarak claude kullanıyorum bu şekilde karma da kullanabilirsin mesela. Bir yazılımcı olarak deneyimlerimi söylüyorum.

Claude ilk çıktığından beridir kod yazabilir durumdaydı doğru prompt girmediğin sürece hiçbir yapay zeka sana iyi sonuç vermez ve yazılım diline hiç hakim değilsen yazdığın şeyin ne derece doğru olacağını da bilemezsin öncelikle kendin yazılıma aşina olman lazım bu süre zarfında yapay zekanın nasıl kullanacağına alışırsın zaten. Ben Birincil olarak gemini pro kullanıyorum 2. olarak claude kullanıyorum bu şekilde karma da kullanabilirsin mesela. Bir yazılımcı olarak deneyimlerimi söylüyorum.
tesekkur ediyorum ve biliyorum 0 dan baslarken hep sorun yasayacagimi ve eksik olacagimi burda istedigim bana claude ogretecek githubdan eklentilerde fikir verecek guzel kanal onerileri. biraz video ve bolca emekle hem ugrasim olur hemde biraz birseylerle ugrasmak istiyorum. claude suan kodlama da en iyisi oldugu icin aklimda bir iki basit proje oldugu icin ordan baslamayi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ediyorum ve biliyorum 0 dan baslarken hep sorun yasayacagimi ve eksik olacagimi burda istedigim bana claude ogretecek githubdan eklentilerde fikir verecek guzel kanal onerileri. biraz video ve bolca emekle hem ugrasim olur hemde biraz birseylerle ugrasmak istiyorum. claude suan kodlama da en iyisi oldugu icin aklimda bir iki basit proje oldugu icin ordan baslamayi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ornek veriyorum claude terminal kullanimi ,agent kullanimi, githup taki eklentilerin secimi , kod yazdırırken yapmak gerekenler. çoklu agent kullanımı , birkac farkli yapay zekayi terminalde birlestirerek etkili kullanim gibi seylerle en azindan orta seviye bir bilgi edinmek istiyorum.

Bu yapay zekalarda kullanım limitlerini nasıl ayarlıyorsunuz prompt verirken dikkat edilmesi gereken şeyler mi var o konuda da? Bende Gemini Pro var mesela ama 5 saatlik sınırın dolması ortalama yarım saat sürüyor her yazdığım şeye %5-7 kullanım limiti harcıyor normal görevlerde.

Geri