2600 TL'ye Kadar Oyun Kolu Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2600
İlk defa gamepad kullanacağım. Pek hakim değilim. O yüzden ve 4 tane gamepad buldum. Yardımcı olur musunuz? Bilgilerinizle, tavsiyelerinizle.

8BitDo Ultimate 2C Wireless.

Beıtong KP20TMR.

GuliKit KK2T

GameSir Nova 2 Lite.

Şu seçenekleri buldum. Bunları tavsiye eder misiniz? Hangisi daha cok öne cıkar veya baska öneri tavsiyeniz var mıdır? Yardımcı olur musunuz?
Oynayacağım oyunlar forza6 ve hikayeli oyunlar olacak.

İlk defa gamepad kullanacağım. Pek hakim değilim. O yüzden ve 4 tane gamepad buldum. Yardımcı olur musunuz? Bilgilerinizle, tavsiyelerinizle.

8BitDo Ultimate 2C Wireless.

Beıtong KP20TMR.

GuliKit KK2T

GameSir Nova 2 Lite.

Şu seçenekleri buldum. Bunları tavsiye eder misiniz? Hangisi daha cok öne cıkar veya baska öneri tavsiyeniz var mıdır? Yardımcı olur musunuz?
Oynayacağım oyunlar forza6 ve hikayeli oyunlar olacak.
Gamesir Nova 2 lite öneriririm. Bütçe çıkarsa ATK BATTLEAXE bakabilirsiniz.

Yapay zekaya sorunca en son tercih nova 2 lite öneriyor neden acaba 8 bit i çok övüyor
Ya ben yapay zekanın bi halt bildiğini düşünmüyorum. Belki bu konuda haklıdır. 8biti falan hiç duymadım. Ancak genellikle sallıyor. Özellikle donanım konularında. Ekipman konularında biraz daha iyi olsa da yine yapay zekaya güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. (dediğim gibi haklı olabilir ama genellikle değil. nova 2 lite'ı iyi diye duymuştum o yüzden önerdim.)

Ya ben yapay zekanın bi halt bildiğini düşünmüyorum. Belki bu konuda haklıdır. 8biti falan hiç duymadım. Ancak genellikle sallıyor. Özellikle donanım konularında. Ekipman konularında biraz daha iyi olsa da yine yapay zekaya güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. (dediğim gibi haklı olabilir ama genellikle değil. nova 2 lite'ı iyi diye duymuştum o yüzden önerdim.)
Anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,042
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri