Hayatinda İlk Defa Offline Oyun (Kismen) Oynayacak Birine Tavsiye.

Hikayeli oyun olarak GTA önermek bilemedim. Herhalde GTA en başaramadığı şey hikayedir. Açık dünyada kaos yapmak, araba sürmek güzel olsa da, hikaye diye tüm haritayı gezdiren bezdirici o görevler asla sarmaz.

Neyse ben PROMO20 kodu ile bir tane AC, Far Cry veya Star Wars Outlaws almanızı öneririm. AC tarafında Odyssey alınabilir.

Hatta Ubi+ Xbox üzerinden alıp, çok vakit ayırabilirim diyorsan yeni çıkan AC Black Flag Remake falan da oynayabilirsin. Ama Türkçe yamaları yok. Yamaları Apex, Anonymous çeviri vb. alabilirsin. Apex Çeviri kalıcı olarak satıyor, genelde oyuna göre değişiyor ama ₺100-120 arasına satıyor yamaları.

Görsel bütçeni aşıyor, ama ben bunları öneririm. AC Odyssey en dolu paketi ve Far Cry 3 ₺420 falan alabiliyorsun. İki oyun da hikayeli, öyle kafanı çok açmayan ve yormayacak düzeyde genel kitleye hitap eden oyunlar. Hikayeli oyunlara başlangıç için bence daha ideal.

Eğer eski oyunlara takılmazsan da AC2, Brotherhood ve Revelations bu üçlüyü öneririm. Bence AC'de en iyi hikayeye sahip oyunlar bunlar. Çok eski olmalarına bakmayın, Ubisoft'un AC formülü ilk oyun hariç çok da yaşlanan oyunlar değiller. Hatta ben animasyonları az, hatalı atlama yaptığımız Ezio üçlemesinin tırmanma sistemini daha çok seviyorum.

Alıntıyı görüntüle

Eğer bütçe ayırabilirsen, Ubi Classic üyeliği alırsan da genel olarak oyunlara %20 indirim yapıyor. Ubi+ ise hem oyun hem DLC'lere ekstra indirim sağlıyor. Ubisoft+ Xbox üzerinde daha uygun. Kabaca daha fazla oyun alayım dersen, bu üyelikler ve promo20 kuponu ile çok daha uyguna birden fazla oyun alabilirsin. Ubisoft oyunları muazzam değiller, ama güzel vakit öldürürler.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Ubisoft oyunları kendi mağazasında daha uygundur. Yerel fiyat ile satışı olduğu gibi, her indirimde %20 kupon vererek harici sitelere verdiği %30 payın %20'sini kendi mağazasında almaz. Eğer kupon yoksa oradan alışveriş yaptıkça veya oyun oynadıkça (oyun içi etkinlik sistemi var) altın puanı veriyor. Bu puanları kazanmak kolay bu arada, 100 puana %20 indirim alabilirsin. Bu indirimlerin çoğunu ön siparişte veya DLC'lerde kullanabilirsiniz. Ben mesela AC Black Flag Remake %20 kupon ile ön siparişte zam yemeden önce Deluxe sürümünü ₺1600 almıştım. Keza oyun içi bir skini Steam'da $8 galiba ₺450 falan olması lazım. Ubisoft'da ₺390 civarı, %20 kupon ile ₺330 civarı bir şeye denk gelmişti. Kupon bu arada harcamaya göre indirimi artıyor diyelim. Yani Ubisoft oyunu alınacaksa en ideali kendi mağazası.
Hocam bir Assasin's Creed gurmesi olaraktan. Odyssey yerine origins alması. Ya da en başa dönüp 3 ü oynamasını tavsiye ederim. Çünkü ilk Assasinlerin tadı bir başka. İlk üçlemeyi zaten önermişsiniz. Tabii ben serinin manyağı olduğumdan bana syndicate hariç odysseye kadar tüm Ac ler özelde.
Ben de sizin gibi ilk üçlemeyi öneririm. Üstüne bir de 3 remastered çok iyi akar. Ppden de görüldüğü üzere Connor Kenway bambaşka bir eleman. Far cry serisinden de 3 hiçbir zaman eskimeyen bir oyun 2 kere bitirdim. Ayrıca farklı bir tat arıyorsa witcher 2,3 ya da watch dogs 1,2 gibi farklı alemlerib oyunları da tercihe açık tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

no man sky, bannerlord falan olabilir adeta online gibi saatlerini gömebilirsin. veya strateji oyunları da olabilir. eu4 eu5 gibi
Bannerlord kesinlikle fenasal saat gömülebilen bir oyun 300 saatim var. Daha devam ediyorum ara sıra.

clair obscur expedition 33 , RDR 2 , Death Stranding. 3 u de duygusal olarakta etkileyen oyunlar tavsiye ederim.

Merhabalar, tahmini 5k online oyun suresinden sonra offline oyunlarin birine bir sans vermeye karar verdim bana oneririz nedir ilk oyun olarak?
Butce 500 TL civari.
indirimlerden cyberpunk 2077 bulabilirsen onu öneririm 4 defa 0 dan bitirip yaklaşık 80 90 saat oynamama rağmen girsem tekrar bitiririm çünkü oyun sana dopamin salgılatabiliyor aksiyonu hızlı bana göre bir online oyuncusunun isteyebilceği her şey var

Alttan 5 dolara definitive survivor trilogy al geç direk. 3 oyun beleşten biraz pahalı. Shadow hariç ilk iki oyun baş yapıttır bana göre.

Onun harici resident evil 2,3,4 remake olabilir indirimde yakalarsan.
Soylememisim ama tomb raiderin bir oyununu oynadim pek sarmadi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka ben daha the forest oynayıp da sevmeyeni görmedim hayatta kalma seversen deneyebilirsin zor da değil
The forest arkadaslarla oynamistim ama o kadar oynadigim yetti yazmayi unutmusum.

Benim önerim detroit olucak tabi daha güzel oyunlar var fakat hikaye ve seçimlere göre oyunun ilerleyişi ve film tadında olması bir tık öne çıkarıyor

Bende hikayeli oyun nerdeyse hiç oynamam. Genelde Bf ve cod serisi oynarım. Hikayeli olarak sevdiklerim: Darksiders 2, Metro 33, God of war, Tomb raider gibi oyunlar. Biraz konuyu takip edeyim belki güzel öneriler gelir.

Arkadaşınla dying light serisini oyna. Ben full online oyun oynayıp, rdr2, uncharted vb. harici oyun oynayan göremedim.

Gamepadin yoksa gow önermem

Merhabalar, tahmini 5k online oyun suresinden sonra offline oyunlarin birine bir sans vermeye karar verdim bana oneririz nedir ilk oyun olarak?
Butce 500 TL civari.
Hocam ben offline oyun oynamaya uncharted:hırsızlar mirası koleksiyonu ile başlamıştım çok güzel oyun bir de epic yaz indirimlerinde 250 TL olmuştu diye hatırlıyorum biraz geç olsa da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri