𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 387
Hocam bir Assasin's Creed gurmesi olaraktan. Odyssey yerine origins alması. Ya da en başa dönüp 3 ü oynamasını tavsiye ederim. Çünkü ilk Assasinlerin tadı bir başka. İlk üçlemeyi zaten önermişsiniz. Tabii ben serinin manyağı olduğumdan bana syndicate hariç odysseye kadar tüm Ac ler özelde.Hikayeli oyun olarak GTA önermek bilemedim. Herhalde GTA en başaramadığı şey hikayedir. Açık dünyada kaos yapmak, araba sürmek güzel olsa da, hikaye diye tüm haritayı gezdiren bezdirici o görevler asla sarmaz.
Neyse ben PROMO20 kodu ile bir tane AC, Far Cry veya Star Wars Outlaws almanızı öneririm. AC tarafında Odyssey alınabilir.
Hatta Ubi+ Xbox üzerinden alıp, çok vakit ayırabilirim diyorsan yeni çıkan AC Black Flag Remake falan da oynayabilirsin. Ama Türkçe yamaları yok. Yamaları Apex, Anonymous çeviri vb. alabilirsin. Apex Çeviri kalıcı olarak satıyor, genelde oyuna göre değişiyor ama ₺100-120 arasına satıyor yamaları.
Görsel bütçeni aşıyor, ama ben bunları öneririm. AC Odyssey en dolu paketi ve Far Cry 3 ₺420 falan alabiliyorsun. İki oyun da hikayeli, öyle kafanı çok açmayan ve yormayacak düzeyde genel kitleye hitap eden oyunlar. Hikayeli oyunlara başlangıç için bence daha ideal.
Eğer eski oyunlara takılmazsan da AC2, Brotherhood ve Revelations bu üçlüyü öneririm. Bence AC'de en iyi hikayeye sahip oyunlar bunlar. Çok eski olmalarına bakmayın, Ubisoft'un AC formülü ilk oyun hariç çok da yaşlanan oyunlar değiller. Hatta ben animasyonları az, hatalı atlama yaptığımız Ezio üçlemesinin tırmanma sistemini daha çok seviyorum.
Alıntıyı görüntüle
Eğer bütçe ayırabilirsen, Ubi Classic üyeliği alırsan da genel olarak oyunlara %20 indirim yapıyor. Ubi+ ise hem oyun hem DLC'lere ekstra indirim sağlıyor. Ubisoft+ Xbox üzerinde daha uygun. Kabaca daha fazla oyun alayım dersen, bu üyelikler ve promo20 kuponu ile çok daha uyguna birden fazla oyun alabilirsin. Ubisoft oyunları muazzam değiller, ama güzel vakit öldürürler.
Ubisoft+ Aboneliği | Ubisoft+ Classic & Premium | Gameplus
Ubisoft’un en sevilen oyunlarını GeForce NOW ile GAME+ üzerinden oynamaya hazır mısınız? Kesintisiz oyun deneyimi için hemen Ubisoftplus'ı keşfet!gameplus.com.trUbisoft+ Premium — One Month Membership ürününü satın al | Xbox
Abone olarak ödüllü ve son çıkan oyunları ilk günden oynayın. Xbox'ta 70'tan fazla oyunun tadını çıkarın ve premium sürümler, aylık ödüller ve ayrıcalıklı avantajlarla eksiksiz bir Ubisoft deneyimi yaşayın.www.xbox.com
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca Ubisoft oyunları kendi mağazasında daha uygundur. Yerel fiyat ile satışı olduğu gibi, her indirimde %20 kupon vererek harici sitelere verdiği %30 payın %20'sini kendi mağazasında almaz. Eğer kupon yoksa oradan alışveriş yaptıkça veya oyun oynadıkça (oyun içi etkinlik sistemi var) altın puanı veriyor. Bu puanları kazanmak kolay bu arada, 100 puana %20 indirim alabilirsin. Bu indirimlerin çoğunu ön siparişte veya DLC'lerde kullanabilirsiniz. Ben mesela AC Black Flag Remake %20 kupon ile ön siparişte zam yemeden önce Deluxe sürümünü ₺1600 almıştım. Keza oyun içi bir skini Steam'da $8 galiba ₺450 falan olması lazım. Ubisoft'da ₺390 civarı, %20 kupon ile ₺330 civarı bir şeye denk gelmişti. Kupon bu arada harcamaya göre indirimi artıyor diyelim. Yani Ubisoft oyunu alınacaksa en ideali kendi mağazası.
Ben de sizin gibi ilk üçlemeyi öneririm. Üstüne bir de 3 remastered çok iyi akar. Ppden de görüldüğü üzere Connor Kenway bambaşka bir eleman. Far cry serisinden de 3 hiçbir zaman eskimeyen bir oyun 2 kere bitirdim. Ayrıca farklı bir tat arıyorsa witcher 2,3 ya da watch dogs 1,2 gibi farklı alemlerib oyunları da tercihe açık tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bannerlord kesinlikle fenasal saat gömülebilen bir oyun 300 saatim var. Daha devam ediyorum ara sıra.no man sky, bannerlord falan olabilir adeta online gibi saatlerini gömebilirsin. veya strateji oyunları da olabilir. eu4 eu5 gibi