🔥İndirim ❗Sınırsız❗Hayatpay Trendyolgo Yemek 800/400 Kupon

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
171
Hayatpay de kayıt olup konum açıp gastroclub kısmından 800/400 kuponu alıyorsunuz.
Köfteci yusufa geliyorsunuz.
1 kg köfte 1 kg pirzola 1110 tl yerine 710 liraya geliyor.
( Başka restoranlardan da değerlendirebilirsiniz ben köfteci yusuftan yana kullandım )

10 DAKİKADA BİR KOD YENİLENİYOR AYNI HESAP TEKRAR TEKRAR İNDİRİMDEN YARARLANABİLİYOR

DİKKAT: EĞER 3D ÖDEME KISMINDA KODU GİRMEDEN YANLIŞLIKLA ÇIKARSANIZ KULLANIM HAKKINIZ GEÇERLİ SAYILIYOR.
1784120864929.webp
1784120878091.webp

Son düzenleme:
Hayatpay de kayıt olup konum açıp gastroclub kısmından 800/400 kuponu alıyorsunuz.
( Başka restoranlardan da değerlendirebilirsiniz ben köfteci yusuftan yana kullandım )
DİKKAT: EĞER 3D ÖDEME KISMINDA KODU GİRMEDEN YANLIŞLIKLA ÇIKARSANIZ KULLANIM HAKKINIZ GEÇERLİ SAYILIYOR.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bazen sadece belirli yerlerde geçerli oluyor ama bu sefer oldu anlamadım

1 kilo köfte + kola + getirme ücreti = 450TL Miss

Yağsız kuşbaşı olanını öneriyorum. Hiç yağ yok ve safi et. Yarım kilo ondan alın ve köfte burger ekleyip 450ye alırsınız. Hem köfte burgeri yersiniz hem de yağsız kuşbaşı miss.

Nerden alıyoruz hocam tam.olarak ben gastroclub a tıkladim devamını bulamadim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Paket servis ayrıcalıkları kısmından olcacakmış çözdüm

Meşazını aldım
ben de direk yusuf reyizden 2 kilo köfte çektim dolaba atarık

bizim burda kofteci yusuf yok cok can sıkıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,401
Üyeler
199,151