❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

on yapıp 30 saniye yap. bi de çok uzak duruyorsan ondan dolayı da olabilir seni göremiyorsa. bende bir problem yok aramda 60-70cm mesafe senin oturuş poziyonun nasıl çok arkaya yaslanıp bir şeyler izliyorsan belki ondan seni göremiyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reddit baktım çok iyi değil diyorlar. ai care sensor için benim için bir problem değil ama senin için problemse pg27ucwm ve pg32ucwm tanıttlar yakın zamanda çıkar xd onlara geçebilirsin. fiyatları muhtemelen yakın olur pg27ucdm e
YouTube videosu paylaşmışlar

@Loky sysytem modu kullanmayı dene bide. monitor modundan farklı sonuç alabilirsin belki

sanmıyorum ya 27" olan bence 50-55k geçmez. piyasada woled monitorler qd oledlerden daha ucuz onun daha pahalı olması da saçma olur

Bir kaç yorum gördüm önüne oturduğumda algılamıyor diye. Bir de makalesi varmış MSI ın ona bakabilirsin.
1784144004759.webp

Hmmm ben monitör moduna almıştım 🤔
Arjantin maçı ilk yarisinda bu deniyim.

@Loky sysytem modu kullanmayı dene bide. monitor modundan farklı sonuç alabilirsin belki

sanmıyorum ya 27" olan bence 50-55k geçmez. piyasada woled monitorler qd oledlerden daha ucuz onun daha pahalı olması da saçma olur
1300$ için 75k şuan asusta.
Türünün tek örneği olduğu için buna 1500 ve 1300 dolar diyorlardı.
Eğer yine 27 1100$ olursa 60-65 bandı olur gibi.

aynen bende bugün gördüm bunu

ama dediğin gibi he açılması baya uzun sürüyor 10 saniye kadar. tüm gücü kesiyor muhtemelen monitorun başından kalkınca
Rog çok iyiydi o konuda tak diye geliyordu.

1300$ için 75k şuan asusta.
Türünün tek örneği olduğu için buna 1500 ve 1300 dolar diyorlardı.
Eğer yine 27 1100$ olursa 60-65 bandı olur gibi.

Rog çok iyiydi o konuda tak diye geliyordu.
aynen ama 10 dakika sonra kapanıyordu ekran o da çok saçmaydı daha erken kapanma yoktu msi da kalkıyon başından tak kapanıyor

YouTube videosu paylaşmışlar
Valla MSI o yarın ilanlarım 60 altına gelirse.
Valla özledim woledi.
Xg27aqdmg şimdiye kadar kullandığım en siyahi dicem olmucak en siyahları iyi monitördü.

aynen ama 10 dakika sonra kapanıyordu ekran o da çok saçmaydı daha erken kapanma yoktu msi da kalkıyon başından tak kapanıyor
(Kalkmayinca da tak kapanıyor)

Valla özledim woledi.
Xg27aqdmg şimdiye kadar kullandığım en siyahi dicem olmucak en siyahları iyi monitördü.
tayfuna asustan başka alasım gelmiyor diyordum. asus gerçekten oled konusunda tam kalite ve gerçekten premium hissettiriyor her şeyiyle.

tayfuna asustan başka alasım gelmiyor diyordum. asus gerçekten oled konusunda tam kalite ve gerçekten premium hissettiriyor her şeyiyle.
Cidden öyle.
43k'lik MSI bile bu Asus değil:)

Valla özledim woledi.

(Kalkmayinca da tak kapanıyor)
Aynen Asus kalitesi falan
14405.webp

Yav bu sistem modu kapamiyor ki ekranı jssjsksks.
3-4 dakika oldu hala açık odanın kapıdan ekranı kesiyorum 👀

Yav açık işte her şey kapasana ekranı kardeşim.

1784145993773.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri