ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,800
5 yıl önce bıraktım enis kirazoğlu izlemeyi haberim yok vallaEnis kirazoğlu en iyi oyun seçiminde rdr2yi bile yendi hatta maalesef
5 yıl önce bıraktım enis kirazoğlu izlemeyi haberim yok vallaEnis kirazoğlu en iyi oyun seçiminde rdr2yi bile yendi hatta maalesef
flatout 2 bence iyi biliniyor da aynısın cilalanmış daha fazla arabalı falan olan versiyonu ultimate carnage bence hiç bilinmiyorFlatout 2, Manhunt 1, Highway Nights : Alarm Fur Cobra
Almayan bide ben kaldım
Ben de uncharted 4'e kötü diyince bırakmıştım5 yıl önce bıraktım enis kirazoğlu izlemeyi haberim yok valla
The last of us part 2 o kadar iyi değil be serinin ilk oyununa nazaran biraz daha kötüAlmayan bide ben kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence The Invincible olabilir çok oynayan görmedim Steamde de 8k yorum almış ben 5 saat oynadım daha önümde çok yol var offline tek kişilik bir hikaye oyunu uzaya merakım var oyunda uzay var o zaman alırım dedim indirimdeyken neredeyse bedavaydı direkt yapıştım oynayın derim
tomb raider gayet biliniyor benceTomb Raider serisi ve Super Meat Boy olabilir.
hocam twd nasıl underrated oluyor dünyada en çok satan 32. oyun. Bir de bu ana oyun seri de değilKingdome come deliverence
The walking dead telltalegames
Last of us pt 1 pt 2 Uncharted (Tüm seri) God of War ragnarök (god of war oynadım ama bitirmedim) rdr 2 oynadım bitirmedim spiderman serisi oynadım bitirmedim ben çok şey kaçırdım da bakalımBen de uncharted 4'e kötü diyince bırakmıştım
Ayrıyeten diğer hocalarıma söylüyorum türkçe dublaj olmayan herhangi bir oyunu en sevdiğimiz oyun diye nitelendirmek çok yanlış olur biz türküz türk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
The last of us part 2 o kadar iyi değil be serinin ilk oyununa nazaran biraz daha kötü
Şahsen benim en sevdiğim oyun uncharted 4 tersini iddia eden varsa vs atalım
(Hiç oynamadıysanız bravo çok şey kaçırıyorsunuz)