KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,207
Bugün düşmüştü.Konudan tamamen bağımsız scroll'u bozulmayacak fare önerisi var mıdır ?
Bugün düşmüştü.Konudan tamamen bağımsız scroll'u bozulmayacak fare önerisi var mıdır ?
Kablosuz istiyorum oyuncu mouse şart değil de scrool'u bozulmasın oyun için kullanmayacağımBugün düşmüştü.
Alıntıyı görüntüle
Kablosuz istiyorum oyuncu mouse şart değil de scrool'u bozulmasın oyun için kullanmayacağım
Kablosuz istiyorum oyuncu mouse şart değil de scrool'u bozulmasın oyun için kullanmayacağım
Tam sayfa resim paylaşmışsın in in bitmiyor. Fotoğraf paylaşırken üzerine basıp yada köşelerinden çekip boyutunu ayarla hocam. Bunu mobilde de yapabiliyorsun. Şu son iki resmini ben ufaltverdim ama bu tarz bir foto atarken dikkat et lütfen diğer kullanıcılara eziyet oluyor.bu mouse depoya 170 liraya düşüyor hocamLogitech M171 Kablosuz Mouse, PC, Mac, Dizüstü Bilgisayar için, 2,4 GHz, USB Mini Alıcılı, Optik İzleme, 12 Aylık Pil Ömrü, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun, Pembe : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech M171 Kablosuz Mouse, PC, Mac, Dizüstü Bilgisayar için, 2,4 GHz, USB Mini Alıcılı, Optik İzleme, 12 Aylık Pil Ömrü, Sağ ve Sol Elle Kullanıma Uygun, Pembe : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
haklısınız hocam ben foruma mobilden giriyorum dediğiniz şey mobilde olmuyorTam sayfa resim paylaşmışsın in in bitmiyor. Fotoğraf paylaşırken üzerine basıp yada köşelerinden çekip boyutunu ayarla hocam. Bunu mobilde de yapabiliyorsun. Şu son iki resmini ben ufaltverdim ama bu tarz bir foto atarken dikkat et lütfen diğer kullanıcılara eziyet oluyor.
Lazımdı şansımızaxDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Siyah/Siyah → Akakçe'de ara
5.849,10 TL - Son 17 ayın ucuz fiyatı - (%33 indirim)
![]()
Seduna Pro'lar satiliyor 5K'dan bu gotunu yakan deri koltuklardan uzak dur. Fileli olanlardan al.Lazımdı şansımıza
forumdan ssd alabilen birileri var mı ya? telegramlara falan da girdim ama link açılana kadar alıyorlar
biri telefonda çalışan bir uygulamasını yapmıştı o baya mantıklıymış mesela. benim ihtiyacım yok ama pc açık bırakmaktansa öyle bir şey mantıklı geldiAçık kaynaklı fiyat takipçiniz geliyor, kendin pişir kendin ye tarzı, herkes kendi hostlayıp kullanacakFiyat takip gruplarının esaretine son, sadece istediğiniz ürün takip, 3 saniyede 100 ürün tarıyor
Bitireyim, githubtan paslarım. Çivi çiviye sökecek o kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kurallara aykırıysa tabii, mesajı silebilirsiniz.![]()
bunun oturma yeri deri değilSeduna Pro'lar satiliyor 5K'dan bu gotunu yakan deri koltuklardan uzak dur. Fileli olanlardan al.