Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Konudan tamamen bağımsız scroll'u bozulmayacak fare önerisi var mıdır ?
Bugün düşmüştü.
1784162573963.webp

Kablosuz istiyorum oyuncu mouse şart değil de scrool'u bozulmasın oyun için kullanmayacağım
bu mouse depoya 170 liraya düşüyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1000124443.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Kablosuz istiyorum oyuncu mouse şart değil de scrool'u bozulmasın oyun için kullanmayacağım
1000124451.webp

size yazdıktan sonra siyah rengi düştü aslında ihtiyaç vardı ben aldım 😂

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
bu mouse depoya 170 liraya düşüyor hocam

Alıntıyı görüntüle
Tam sayfa resim paylaşmışsın in in bitmiyor. Fotoğraf paylaşırken üzerine basıp yada köşelerinden çekip boyutunu ayarla hocam. Bunu mobilde de yapabiliyorsun. Şu son iki resmini ben ufaltverdim ama bu tarz bir foto atarken dikkat et lütfen diğer kullanıcılara eziyet oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Tam sayfa resim paylaşmışsın in in bitmiyor. Fotoğraf paylaşırken üzerine basıp yada köşelerinden çekip boyutunu ayarla hocam. Bunu mobilde de yapabiliyorsun. Şu son iki resmini ben ufaltverdim ama bu tarz bir foto atarken dikkat et lütfen diğer kullanıcılara eziyet oluyor.
haklısınız hocam ben foruma mobilden giriyorum dediğiniz şey mobilde olmuyor

Açık kaynaklı fiyat takipçiniz geliyor, kendin pişir kendin ye tarzı, herkes kendi hostlayıp kullanacak :kekw: Fiyat takip gruplarının esaretine son, sadece istediğiniz ürün takip, 3 saniyede 100 ürün tarıyor :peped: Bitireyim, githubtan paslarım. Çivi çiviye sökecek o kadar.

Kurallara aykırıysa tabii, mesajı silebilirsiniz. :peeposad:

Açık kaynaklı fiyat takipçiniz geliyor, kendin pişir kendin ye tarzı, herkes kendi hostlayıp kullanacak :kekw: Fiyat takip gruplarının esaretine son, sadece istediğiniz ürün takip, 3 saniyede 100 ürün tarıyor :peped: Bitireyim, githubtan paslarım. Çivi çiviye sökecek o kadar.

Kurallara aykırıysa tabii, mesajı silebilirsiniz. :peeposad:
biri telefonda çalışan bir uygulamasını yapmıştı o baya mantıklıymış mesela. benim ihtiyacım yok ama pc açık bırakmaktansa öyle bir şey mantıklı geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,458
Üyeler
199,162
Son üye
Lenoex

Geri