Iem Almaya Değermi ?

Reaksiyon skoru
1
şu an huawei freebuds 3se kullanıyorum ama bağlantı kopmaları bayağı rahatsız etmeye başladı. biraz araştırdım, düşük bütçede netlik ve ses kalitesi için iem alın diyorlar hep.

1-1.5k civarı bi bütçem var, tangzu waner'ı çok övüyolar iyi gibi duruyo.

bence değer wanerin ilk versiyonunu kullanmıştım. wanerin özellikle kutu içeriği çok iyi. örnek vermem gerekirse en son supermix 4 aldım ve kutu içeriği waner 2den zayıftı. aralarında kaç katı fiyat farkı var.

supermix4ün kutudan çıkan kablosu baya kaliteli ama ona diyecek laf yok tabi ben 4.4mm kullanabilmek için başka kablo satın aldım

Kabloyu engel olarak görmüyorsan evet değer. Iemlerin, özellikle chi-fi ürünlerin bu kadar fazla beğenilmesinin sebebi hype değil, gerçekten fp olmaları.

Son düzenleme:
bence değer wanerin ilk versiyonunu kullanmıştım. wanerin özellikle kutu içeriği çok iyi. örnek vermem gerekirse en son supermix 4 aldım ve kutu içeriği waner 2den zayıftı. aralarında kaç katı fiyat farkı var.

supermix4ün kutudan çıkan kablosu baya kaliteli ama ona diyecek laf yok tabi ben 4.4mm kullanabilmek için başka kablo satın aldım
Arada çok fark varmı hocam normal kulak içi lerle yoksa ufak tefek bi değişiklikmi

doğru ıem almazsan bu ne berbat dersin. çok iyi araştır ne istediğini de iyi anla bas mı mid mi tiz mi seversin dengeli mi seversin sounstage, enstrüman ayrımı falan bir sürü konu var. Bence bütçeyi yükselt kefine klean al bu arada.

Arada çok fark varmı hocam normal kulak içi lerle yoksa ufak tefek bi değişiklikmi
arada iyi bir fark var hocam. ama waner 2 dediğiniz bu işin en giriş seviyesidir. bence bir alın deneyin bu kulaklığın esas olayı kutu içeriğidir içinde tang sancai kulaklık ucu bulunuyor bu zaten tek başına 10 dolar ediyor ben çok başarılı bulduğum için 2 paket almıştım zaten bu kulaklık 20 dolar yurtdışında kablo vs derken kulaklık bedava gibi bir şey aslında. kulaklık ucu da ses kalitesine çok etki ediyor kutudan iki tip kulaklık üç boyut olmak üzere 6 çift kulaklık ucu var. ayrıca doğru boyutta kulaklık ucu kullanmak da önemli. ben ilk aldığımda medium takmıştım direk ama hem izolasyon hem de hava sızdırmazlığı açısından large kulaklık ucu benim kulağıma daha iyi oluyor bunlar ses kalitesi için önemli. ama large kulaklık ucu da çok baskı yapıyor ayrıca kulağımın içinde basınç artmış hissi oluyor bir süre kullandıktan sonra benim için çözüm bu waner2de gelen tang sancai kulaklık ucunda olmuştu

şu an huawei freebuds 3se kullanıyorum ama bağlantı kopmaları bayağı rahatsız etmeye başladı. biraz araştırdım, düşük bütçede netlik ve ses kalitesi için iem alın diyorlar hep.

1-1.5k civarı bi bütçem var, tangzu waner'ı çok övüyolar iyi gibi duruyo.
Oyun için Tanguz iyi ama günlük ve müzik alacaksan başka öneri bekleyin.

Net olarak çok fark var. Ama arkadaşların dediği gibi kullanıma göre doğru ürünü seçmek önemli. İlk olarak net olarak ses şiddetinde fark görürsünüz. Bluetooth kulaklıklar o konuda %40-60 yakın bir ses kaybıyla size sesi veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,224
Üyeler
199,313
Son üye
turkoman

Geri