Öneri 1500 Bandında Klavye Önerisi

SencerSof

80+ Silver
Reaksiyon skoru
498
Full klavye olursa daha iyi olur ama tkl falanda olur aşırı daktilo sesi çıkartmasın ama biraz sesi olsa iyi olabilir ben 6 aylık bi razer blackwindow v3 tkl green buldum mahallemde ikincielde ama iyi midir bilmiyorum başka öneriniz varsa memnun olurum

Mekanik mi mekanik hisli mi arıyorsunuz

Valla farketmez hocam ya kullanmadığım için hissini bilmiyorum
Mekanik hisli çok iyi hissettirmiyor ama bence bu bütçedeki mekaniklerden iyidir
Ses olarak sesi baya az oluyor onların

Mekanik hisli çok iyi hissettirmiyor ama bence bu bütçedeki mekaniklerden iyidir
Ses olarak sesi baya az oluyor onların
Hocam hiç böyle tam boy klavye öneren olmadı bu modelden haberim yoktu güzel oldu benim için değerlendirilen membran oluyor bunlar demi?

Bu konuda benim hocam altına gelen önerilerde genel olarak tkl olanlar var sizce o modeller nasıl tkl farkı olması dışında kalite olarak falan bide dediğim gibi ikinciel 1500e falan bi razer blackwindow v3 tkl green buldum

Hocam hiç böyle tam boy klavye öneren olmadı bu modelden haberim yoktu güzel oldu benim için değerlendirilen membran oluyor bunlar demi?

Bu konuda benim hocam altına gelen önerilerde genel olarak tkl olanlar var sizce o modeller nasıl tkl farkı olması dışında kalite olarak falan bide dediğim gibi ikinciel 1500e falan bi razer blackwindow v3 tkl green buldum
Blackwidow v3 temizse onu al değilse mekanik hisli deneyebilirsin mediamarktta vatanda var bu klavyeden deneyebilirsin beğenmezsen eva red iyi diye biliyorum

Full klavye olursa daha iyi olur ama tkl falanda olur aşırı daktilo sesi çıkartmasın ama biraz sesi olsa iyi olabilir ben 6 aylık bi razer blackwindow v3 tkl green buldum mahallemde ikincielde ama iyi midir bilmiyorum başka öneriniz varsa memnun olurum
Bütçeni arttır bunu al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında bunuda alabilirsin gamepower marka klavye alınmaz aynı şekilde Razer Ortanada alınmaz.

Bütçeni arttır bunu al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında bunuda alabilirsin gamepower marka klavye alınmaz aynı şekilde Razer Ortanada alınmaz.
Hocam şimdi geldim almak üzereyim 1300e razer blackwindow v3 tkl alıcam 6 aylık temiz duruyor iyi mi yaptım acaba

Hocam ikinciel 6 aylık razer blackwindow v3 tkl aldım 1300tl yi h.o yoksa g.o mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,754
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri