❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Önde 140mm delikleri var gibi görünüyor. Fanların arkasına radyatörü takın, sonrada soğutucunun kendi fanlarını içeri üfleyecek şekilde takın oldu bitti.
hocam algıalyamadım nedense şimdi kasa fanları olduğu gibi kalacak mı yoksa onları iptal edip sadece sıvı soğutucu fabları çalışacak şekilde mi olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam algıalyamadım nedense şimdi kasa fanları olduğu gibi kalacak mı yoksa onları iptal edip sadece sıvı soğutucu fabları çalışacak şekilde mi olacak
yoksa direk setup böylece duracak sadece kasanın iç tarafına fanlar içeri üfleyecek şekilde radyatör vbağlantısı mı yapacağım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yoksa direk setup böylece duracak sadece kasanın iç tarafına fanlar içeri üfleyecek şekilde radyatör vbağlantısı mı yapacağım
Hocam ön fanlar kalsın, arkalarına radyatörü konumlandırın, sonrada radyatörün kendi fanlarını içeri üfleyecek şekilde takın. Ön fanlar kalsın görüntü bozulmasın dediğiniz için başka bir seçenek oluyor zaten..

Sonunda anca firsat bulup takabildim🤣

Ekler

• 1000038237.webp
    1000038237.webp
    753.9 KB · Hit: 21
  • Beğen
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,103
Üyeler