Honeywell Ptm7950 Nerden Bulunur ?

e m r e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
760
kartımın hotspot ve normal derecesi biraz yükseldi ve bakıma ihtiyaçı var. Hiç istemesemde canım red devil kartımı açmak zorundayım. Gece konu açtım tf8 almak için ama bir hocam heilos bekle dedi bende mail attım ama daha cevap vermedi. Bende ptm ye bakayım dedim ama hiçbir yerde satışını bulamadım. sahıbındene bakayım dedım birisi 40x40 boyularında 3500tl ye satıyordu çok pahalı dedim geçtim. sıfır nerden bulurum bulsam alsam trye gelir mi ya daa başka faz değiştiren termal pad önerisi olan var mı?

değer mı 1000 lira vermeye
ekran kartı ise değer habire açıp uğraşmamak için pumpout derdi olmadığından. ama işlemci için değer mi bence onu sen değerlendir performansı bir noctua macun kadar iyi değil tabi ama gene epey iyi.

ekran kartı ise değer habire açıp uğraşmamak için pumpout derdi olmadığından. ama işlemci için değer mi bence onu sen değerlendir performansı bir noctua macun kadar iyi değil tabi ama gene epey iyi.
işlemcşme mx4 aldım onu kullanıyorum sadece ekran kartı için arıyorum faz değişimli pad elinizde ptm varmı hocam satsanız bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,594
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri