Ios İcloud Fotoğraf Aktarımı

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
iphone 13 yd cihazından tr 16 ya geçtim telefon eşlenmesini yapamadım ve 16 kurdum fotoğrafları aktarmak için icloud 200 gb aldım fakat 20k olan fotoğraftan sadece 2k aktarıldı ve durdu ben bı fotoğrafları nasıl aktarıcam acil yardım

iCloud'a tüm fotoğrafları aktarman lazım. 20K fotoğraf da baya bir zaman alır yani.

iphone 13 yd cihazından tr 16 ya geçtim telefon eşlenmesini yapamadım ve 16 kurdum fotoğrafları aktarmak için icloud 200 gb aldım fakat 20k olan fotoğraftan sadece 2k aktarıldı ve durdu ben bı fotoğrafları nasıl aktarıcam acil yardım
Hocam öncelikle geçmiş olsun
Kabloyla cihazı bilgisayara bağlayın bilgisayara verileri aktarın. Aktardıktan sonra bilgisayardan iPhone 16'ya verileri kabloyla aktarın

Zamanla aktarıyor onu, senin telefonu kullanmadığın zamanları seçiyor genelde 1 günde olmuyor yani. 13ü hemen satmayacaksan kalsın 1 hafta falan şarjı dolu ve Wifi bağlı şekilde aktarır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,296
Üyeler
199,331
Son üye
alfa398

Geri