Bu İki Laptoptan Hangisi?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
574

arkadaşım medimarktan 2 tane laptop bulmuş. bu 2 laptoptan birini alacak. 5050 100W çekerken 5060 olan hp modeli 80w çekebiliyor. yani fps olarak fark çok az. fakat soğutucu bloğu ve performansda bi o kadar önemli. ondan dolayı bu 2 laptoptan hangisi seçilmesi mantıklı olur. yanlış bilmiyorsam lenovonun soğutması daha iyidi diye biliyorum. farklı laptop önerseniz internet üzerinden alışveriş yapamıyor ailesi izin vermiyor.
HP victustaki o fiyata aldanmayın sanırsam stoğu yok. normalde ikiside birbirine çok yakın fiyattalar.

arkadaşım medimarktan 2 tane laptop bulmuş. bu 2 laptoptan birini alacak. 5050 100W çekerken 5060 olan hp modeli 80w çekebiliyor. yani fps olarak fark çok az. fakat soğutucu bloğu ve performansda bi o kadar önemli. ondan dolayı bu 2 laptoptan hangisi seçilmesi mantıklı olur. yanlış bilmiyorsam lenovonun soğutması daha iyidi diye biliyorum. farklı laptop önerseniz internet üzerinden alışveriş yapamıyor ailesi izin vermiyor.
HP victustaki o fiyata aldanmayın sanırsam stoğu yok. normalde ikiside birbirine çok yakın fiyattalar.
5050 olana 40K dan fazla verilmez 5060 olan 50K ise iş görür.

hocam internetten alamicak. mediamarkt üzerinden buldu fotoğraf attı. iki markadan lenovo daha mantıklı geliyor gözüme. ekstradan konuda yazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5050 olana 40K dan fazla verilmez 5060 olan 50K ise iş görür.
hocam lenovo olana 55k, HP olana 63k fiyat çekmişler.

hocam internetten alamicak. mediamarkt üzerinden buldu fotoğraf attı. iki markadan lenovo daha mantıklı geliyor gözüme. ekstradan konuda yazdım.

İkisi de pahalı ya 60K ya çok güzel 5060 cihazlar var hatta 5070 bile bulur ama giriş seviyesi olur o.

Attıkların aşırı mantıksız

55K civarı oluyor 22.00 dan sonra, çok süper değil yine ama gayet alınabilir düzeyde bence.

55K civarı oluyor 22.00 dan sonra, çok süper değil yine ama gayet alınabilir düzeyde bence.
Bence hala attığım HP omen daha mantıklı hem de içerisinde arc 140t grafik birimiyle geliyor

1784225001446.webp
1784225009923.webp

1784225023396.webp

1784225034521.webp

1784225046378.webp

hocam mediamarkta bulabildiği laptoplar bunlarmış. fiyatta 60k civarları gördüğünüz üzere. 4000 serisi olanları direk eledim fiyatına göre kazıklardı. 5000 serisinde lenovo ile HP victus var. HP victus kağıt üzerinde güzel dursada soğutma bloğu gördüğüm kadarıyla lenovodan falan küçük. e arasında maks 2-3 fps lik fark var. hp 80w çekiyor lenovo 100w.
HP Nin soğutma bloğu bu şekildeyken.
1784225146512.webp

Lenovonunda bu şekilde.
1784225168450.webp

uzun vadeli alcak. ilerdede upgrade etmeye yönelik olması amacıyla lenovo mantıklı geliyor. biraz kafamı karıştırıyor o yüzden.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam mediamarkta bulabildiği laptoplar bunlarmış. fiyatta 60k civarları gördüğünüz üzere. 4000 serisi olanları direk eledim fiyatına göre kazıklardı. 5000 serisinde lenovo ile HP victus var. HP victus kağıt üzerinde güzel dursada soğutma bloğu gördüğüm kadarıyla lenovodan falan küçük. e arasında maks 2-3 fps lik fark var. hp 80w çekiyor lenovo 100w.
Alıntıyı görüntüle
Lenovonunda bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle

uzun vadeli alcak. ilerdede upgrade etmeye yönelik olması amacıyla lenovo mantıklı geliyor. biraz kafamı karıştırıyor o yüzden.
Vatandan Asus Tufu alsın MediaMarkt olması için özel bir sebebi mi var alacak kişinin?

Lenovonun 5060 olanı da var hatta orada aynı fiyata ama TUF daha iyi bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Lenovonunda bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle

Kazık yemek istiyorsa bunları alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,710
Üyeler
199,210
Son üye
taha2501

Geri